Вітаміни для зору “Амвей” – чудова можливість зберегти здоров'я очей | ZI.ua
Акция закончилась

Вітаміни для зору “Амвей” – чудова можливість зберегти здоров'я очей

20 июня 2024, 15:56

Вітаміни для зору “Амвей” – чудова можливість зберегти здоров'я очей

Навіть при повноцінному харчуванні та активному способі життя організм людини може відчувати нестачу вітамінів, оскільки при тривалому зберіганні їхня кількість в овочах і фруктах зменшується вдвічі. Першими симптомами авітамінозу є сонливість, апатія, підвищена ламкість нігтів, постійна втома, часті респіраторні захворювання, погіршення зору. Наші очі першими відчувають дефіцит вітамінів в організмі. Розвиток таких очних хвороб, як глаукома, катаракта, макулярна дистрофія, найчастіше спричинений авітамінозом. Суттєво покращити зір та запобігти появі хвороб очей допоможуть вітаміни від Амвей.

Які вітаміни необхідні для підтримання нормального зору

Про дефіцит вітамінів в організмі сигналізують такі проблеми очей:

• підвищена сльозотеча і сухість;

•кон'юнктивіт, що постійно повторюється;

• погіршення видимості віддалених предметів та сутінкового зору;

• больові відчуття, різь та печіння;

• наявність судин, що лопнули, на оболонці очного яблука.

Усі ці симптоми свідчать про необхідність забезпечити вітамінне харчування очей.

Організм потребує надходження таких вітамінів та мінералів, які дозволяють покращити зір та запобігти захворюванням очей:

• А (ретинолу) для нормального функціонування сітківки (за його нестачі з'являється кон'юнктивіт, сухість очей, порушується сутінковий зір);

• С (аскорбінової кислоти), що зміцнює судини та нормалізує кровообіг;

• Е (токоферолу) – антиоксиданту, що знижує ризик розвитку катаракти і глаукоми;

• вітамінів групи В (за нестачі вітаміну В1 виникає біль та різь в очах, В2 – дистрофія рогівки, В6 – запальні процеси та втома очей, В12 – втрата зору);

• кальцію та цинку, дефіцит яких спричиняє погіршення засвоєння глюкози та вітаміну А, розвиток катаракти;

• лютеїну та зеаксантину, недостатня кількість яких посилює шкідливий вплив на очі сонячних променів та призводить до виникнення макулярної дистрофії.

Ці вітаміни потрібні дорослим і дітям, які багато часу проводять за комп'ютером, телевізором, гаджетом, а також мають хронічні захворювання або знаходяться в зоні ризику.

У чому особливості вітамінних комплексів Nutrilite

Купити вітаміни для зору Amway у складі дієтичних добавок Nutrilite рекомендуються людям, які зазнають постійного підвищеного навантаження на зір, мають вікові зміни, постійно працюють за комп'ютером, страждають на діагностований гіповітаміноз при дефіциті мінералів в організмі. Поліпшити гостроту зору, запобігти хворобам очей та запальним процесам допоможе така продукція “Амвей”:

• “Мультикаротин” – препарат, що містить 85 % добової норми бета-каротину, чверть – лютеїну та 5 % – зеаксантину;

2222155646.jpg

• “Чорниця плюс лютеїн” – засіб, що захищає від вільних радикалів і служить джерелом антоціанів, які покращують обмін речовин та кровопостачання тканин.

Слід пам'ятати, що лютеїн не синтезується в нашому організмі і має надходити до нього разом із їжею. Ця речовина є профілактичним інструментом зниження гостроти зору, ризику розвитку патології сітківки, забезпечує антиоксидантний захист клітин від пошкоджень. Каротиноїди, що входять до складу препаратів, – відмінні джерела вітаміну А. Усі компоненти продукції Nutrilite натуральні та вирощені на екологічно безпечних плантаціях компанії Amway. Крім того, вони збалансовані таким чином, що кожен з них посилює дію іншого інгредієнта.

Замовити та купити вітаміни для зору Amway можна на сайті компанії за доступною ціною. Вони допомагають покращити зір та зберегти здоров'я очей. Однак перед початком використання продукту необхідно проконсультуватися з фахівцем з метою запобігання небажаній реакції організму.

Джерело: www.amway.ua


Другие записи автора