Що таке мус для волосся і як його використовувати? | ZI.ua
Акция закончилась

Що таке мус для волосся і як його використовувати?

6 марта 2024, 18:02

Що таке мус для волосся і як його використовувати?

Мус-пінка — відмінний засіб для укладання волосся, який допоможе надати локонам об'єм та густоту. Він простий у використанні та забезпечує хорошу фіксацію, зберігаючи зачіску протягом усього дня.

«Мус», що французькою означає «піна», має більш повітряну консистенцію, ніж стайлінгові гелі і креми. Подібна текстура допоможе подарувати вашому волоссю вдвічі або навіть втричі більшого об'єму. Продукт також надає локонам блиску і більшої чіткості без липкості й обтяження. В інтернет-магазині «Ватсонс» ви можете обрати засіб, що забезпечить оптимальний рівень фіксації — від легкого до екстрасильного: https://www.watsons.ua/uk/volossya/stayling-dlya-volossya/mus-dlya-volossya/c/R10002.

Базові правила ефективного застосування мусу

Існує безліч способів використання мусу для волосся. Пропонуємо простий і універсальний алгоритм дій:

Крок 1. Знайдіть відповідну формулу продукту:

  • Для тонкого волосся оптимальним вибором стане пінка з кератиновим білком та керамідами. Ці інгредієнти надають пасмам більше довготривалого об'єму, не викликаючи перевантаження.

  • Мусс з пантенолом і зволожуючими інгредієнтами допоможе приборкати кучеряві локони, надавши їм пружності, чіткості і підкресливши природну форму.

  • Для пошкодженого волосся обирайте засіб з корисними живильними компонентами: вітамінами, морськими мінералами. І розгляньте можливість зробити перерву у тепловому укладанні: після нанесення мусу на вологе волосся просто дайте їм висохнути природним шляхом.

  • Якщо ви хочете отримати додатковий захист для свого волосся, обирайте формулу з УФ-фільтром, яка вбереже локони від шкідливого впливу сонячних променів.

22221539.jpg

Крок 2. Очистіть та вимийте волосся

Важливим кроком при використанні мусу є підготовка, миття та кондиціювання волосся за допомогою легкого шампуню та кондиціонера. Промокніть рушником, щоб локони залишалися трохи вологими.

Крок 3. Почніть із малого

Для початку візьміть кількість продукту розміром з тенісний м'яч та розподіліть його від коренів до кінчиків. Швидко обдуйте волосся феном, щоб переконатися, що засіб не залишає на пасмах «мокрих плям». Ви також можете використовувати пальці або гребінець, щоб рівномірно розподілити продукт до того, як він застигне.

Крок 4. Зробіть укладку

Далі надайте волоссю бажаної форми – заплетіть їх, накрутіть або просто висушіть феном для надання об'єму біля коріння. Можливості безмежні!

За допомогою мусу для волосся можна створювати різні зачіски та покращувати природну текстуру. При правильному використанні продукту волосся буде виглядати та відчуватись легко. Вдалого стилю!


Другие записи автора