Прибирання без зусиль: які засоби потрібні сучасній господині | ZI.ua
Акция закончилась

Прибирання без зусиль: які засоби потрібні сучасній господині

9 сентября 2023, 10:36

Прибирання без зусиль: які засоби потрібні сучасній господині

Існує твердження про те, що порядок навколо тебе впливає на загальний уклад життя та успіх у професійній діяльності та відносинах з оточенням. Це схоже на правду, адже безлад – синонім хаосу. Неприбраний коридор так чи інакше сприяє рознесенню сміття по всій домівці, недоглянута ванна кімната та туалет стають джерелом неприємних запахів, а в брудній кухні навіть не хочеться готувати, не те що їсти.

Гадаєш, що потрібно витрачати багато часу на підтримання порядку вдома? Вибирай сучасні якісні засоби для прибирання житла в інтернет-магазині Аврора та переконайся, що це не так. Різноманіття товарів вражає, а кожен із них має виняткові властивості, які допомагають швидко та без зусиль позбутися певного типу забруднень. Якісні засоби для прибирання житла заощадять твій час та подбають про чистоту в домі. Єдине, що потрібно, – визначитися з переліком побутової хімії, яка завжди має бути під рукою. Варто в цьому розібратися.

Що потрібно для прибирання на кухні

Місце, де ти готуєш кожного дня, потребує регулярного прибирання. Навіть в охайної господині інколи трапляються неприємності. Під час жарки олія може розбризкуватися, а випадково пролиті напої іноді залишають помітні сліди. У будь-якому разі доводиться мити посуд та раковину, регулярно протирати плиту та кахель.

Головною проблемою кухні є жир. Він не змивається з поверхонь так просто, як звичайний пил чи рідина. Отже, твоїми першими союзниками мають стати засоби, здатні розчиняти жири. Вони розрізняються за консистенцією та формою випуску. Якщо для миття посуду зручно використовувати звичайні пляшки з рідиною, то для більшості інших поверхонь оптимальним варіантом буде спрей.

22222222815.jpg


Як швидко подбати про ванну кімнату

Регулярні гігієнічні процедури повинні приносити задоволення. Проте про нього не може бути мови, коли навколо неприємно пахне, а ванна чи душовий піддон не виблискують чистотою. Поширеною проблемою для цього приміщення є також забруднення дзеркала та білий наліт від води на поверхні кранів. Брудний унітаз взагалі викликає огиду та єдине бажання – якнайшвидше покинути приміщення.

Для вирішення кожної з проблем вже давно існують перевірені методи. Для того щоб спростити процес прибирання, ти можеш:

  • залити до стоку спеціальний засіб для прочищення труб. Він розчинить залишки бруду та мила, і тобі нічого не доведеться робити вручну;
  • встановити туалетні блоки для унітаза. При кожному змиванні вони будуть очищати поверхню та наповнювати приміщення приємним ароматом;
  • періодично використовувати засоби для дезінфекції туалету, які дозволяють позбутися всіх поширених видів бактерій;
  • розпилити спрей для видалення нальоту та просто протерти поверхню губкою;
  • скористатися спеціальним засобом для чищення ванни та раковини, які за лічені хвилини розчинять забруднення та подарують поверхні блиск;
  • використати побутову хімію проти плісняви та грибка, яка допоможе позбутися проблеми на тривалий час;
  • придбати освіжувач повітря, щоб забути про неприємні запахи.

Турбуєшся про екологію або маєш у родині алергіків? Вибирай безпечні засоби для прибирання, які не поступаються в ефективності аналогам.

Як зробити процес миття полів швидшим та ефективнішим

Результат після прибирання тебе не вражає? Помітні розводи та плями зводять нанівець всі зусилля? Просто додай до води, якою ти плануєш мити підлогу, трошки спеціального засобу. Така побутова хімія чудово впорається з різними видами бруду та дозволить уникнути сильного тертя. Окрім того, засоби для підлоги мають приємний аромат, а багато з них можна використовувати для чищення різних типів поверхонь.

Миття вікон – більше не важке випробування

Навіть не знаєш, що краще: починати мити шибки чи не треба? Адже помітні розводи, які залишаються після прибирання, зводять нанівець всі докладені зусилля. Вибирай якісні засоби для очищення скла та забудь про подібні проблеми. Вони ефективно видаляють забруднення та не залишають за собою слідів. Тобі не доведеться натирати вікна для того, аби нарешті побачити той заповітний блиск та ідеальну прозорість, а прибирання стане швидким та комфортним.

В будь-який зручний час зазирни на сайт Аврори, аби пошукати щось дійсно дієве та зручне у використанні. З якісними засобами та сучасними інвентарем прибирання з випробування перетвориться на приємний процес вдосконалення життєвого простору!

Другие записи автора