Не чекайте проблем! Подбайте про своєчасне постачання газу на підприємство | ZI.ua
Акция закончилась

Не чекайте проблем! Подбайте про своєчасне постачання газу на підприємство

14 июня 2023, 21:34

Не чекайте проблем! Подбайте про своєчасне постачання газу на підприємство

Надходження енергетичних ресурсів є однією із пріоритетних складових будь-якого бізнесу. У багатьох компаній є необхідність у природному газі, і його використання має різні напрями. Беззаперечно, цей ресурс потрібний для побутових потреб працівників. Адже саме від нього залежать опалення і постачання гарячої води.

З іншого боку, в Україні працює чимала кількість підприємств, які використовують природний газ для здійснення технологічних процесів. Вони функціонують у різних галузях, серед яких:

  • енергетична;
  • металургійна;
  • харчова;
  • машинобудівна і таке інше.

У такому разі необхідний надійний постачальник газу для юридичних осіб, і до таких належить українська компанія «ТЕПЛА».

Репутація є великою цінністю

Компанія «ТЕПЛА» з’явилася на українському ринку у 2015 році, і зараз вона вже давно увійшла до числа найбільших постачальників енергетичних ресурсів в Україні. Співпрацює з видобувачами природного газу або гуртовими трейдерами, що надає змогу проводити гнучку цінову політику. За період її існування доставлено понад 374 трлн м³ газу й під'єднано до мережі близько 500 клієнтів. Серед них:

  • «Оболонь»;
  • «Сільпо»;
  • «Клуб сиру»;
  • «Верес» та багато інших відомих брендів.

Якщо такі відомі компанії вирішили стати клієнтами «ТЕПЛА», це можете зробити і ви. Вам будуть запропоновані найкомфортніші умови постачання.


Раціональне співробітництво

«ТЕПЛА» цінує своїх чинних клієнтів і дуже рада новим. Її команда зацікавлена в побудуванні довгострокової ділової співпраці, тому до кожного з них здійснює індивідуальний підхід. Він полягає в тому, щоб споживач почував себе комфортно, а його бізнес працював без перебоїв, які пов’язані з нестачею енергетичних ресурсів. Навіть якщо ви переходите до «ТЕПЛА» від іншого постачальника, вам не треба буде змінювати точку входу, і це спрощує процес під’єднання з технологічного боку.

Однією з особливостей ринку природного газу є формування його ціни. Річ у тім, що неможливо заздалегідь визначити вартість одного кубічного метра ресурсу. На вартість здійснює вплив ситуація на світовому ринку, тому ціна може змінюватися упродовж доби кілька разів, і її ви не побачите в жодному із запропонованих тарифів.

Через це з кожним потенційним клієнтом «ТЕПЛА» ведеться співбесіда. Менеджерам компанії важливо дізнатися про особливості роботи бізнесу споживача, і на базі отриманої інформації формуються умови майбутньої співпраці. Вони стосуються не лише ціни, але й термінів розрахунку за спожитий ресурс. Також попередньо узгоджується відповідальність за небаланси або її відсутність. Враховуються й інші деталі, зокрема, зміна замовлених обсягів ресурсу, якщо в цьому виникне потреба впродовж дії договору. Цю можливість передбачають Правила Постачання природного газу.

Як розпочати співпрацю

Якщо ви виявили бажання стати клієнтом «ТЕПЛА», достатньо на сайті оформити заявку. Ця процедура не займе багато часу. Обов’язково залиште контактні відомості, щоб менеджер зміг зв’язатися з вами. Після цього триває обговорення ваших потреб з урахуванням особливостей бізнесу. Далі слід чекати готового Договору. При цьому вам не потрібно витрачати час на безпосереднє оформлення: усе це зроблять фахівці «ТЕПЛА». Готовий документ буде надіслано на електронну адресу: вивчіть і підпишіть його.

Далі вам потрібно замовити ті обсяги енергоресурсів, які необхідні для здійснення діяльності. У розв'язанні робочих питань вам допомагатиме персональний менеджер. Упродовж усього періоду співпраці він перебуватиме з вами на зв'язку в режимі 24/7, тобто в будь-якій ситуації ви матимете підтримку.


Другие записи автора