Купити диван: від конструкції до оббивки | ZI.ua
Акция закончилась

Купити диван: від конструкції до оббивки

20 декабря 2023, 08:20

Купити диван: від конструкції до оббивки

Життя у сучасному світі неможливе без затишного куточка для відпочинку та зустрічей з друзями. Тому без зручного та функціонального дивана просто не обійтись. А як його вибрати і на що звертати увагу - розповідаємо сьогодні у статті.

Форма і вигляд: прямий, кутовий, класичний та розкладний

Ринок диванів настільки різноманітний, що вибір може бути дещо складним. Перш за все варто визначитись який саме диван вдало розташується у вашій кімнаті. Прямі моделі відмінно підійдуть для великих кімнат симетричної форми. Їх можна встановити біля стіни або ж в центрі приміщення, створюючи акцент на м’яких меблях. Кутовий диван чудово підійде для компактної кімнати нестандартного планування та дозволить раціонально використовувати місце.
Другим аспектом вибору є функціонал. Якщо диван буде використовуватись у вітальні, як місце для сидіння та відпочинку можна купити софу або ж не розкладний диван. Натомість, дивани-трансформери дозволяють використовувати один виріб, як зону відпочинку, місце для сну та обідній стіл. Прекрасне рішення для смарт-квартири.

img_02.jpg

Механізми трансформації

Розкладні дивани - найбільш популярний вибір серед користувачів. Вони дозволяють перетворити диван на повноцінне спальне місце для комфортного сну. Якщо ви плануєте використовувати диван як ліжко щодня, зверніть увагу на наступні варіанти:
- Єврокнижка - міцний та надійний механізм. Достатньо всього декілька рухів для розкладання.Такі дивани часто мають ящики для білизни та просторе спальне місце.
- Дельфін - ідеальний для кутових диванів. Легко перетворюється на велике ліжко.
- Викатний - стійкий при щоденному використанні та компактний в складеному вигляді. Розкласти зможе навіть дитина.
- Пума - ідеальний для спальні, має комфортне місце для сну, при розкладанні не пошкодить підлогу.

img_03.jpg

Матеріали оббивки

Оббивка має значний вплив на візуал дивана. Її варто обирати, спираючись на індивідуальні потреби. Екошкіра надає дивану статусного вигляду; міцна та практична в догляді. Велюр подарує особливу м’якість та комфорт. Рогожка стане чудовим вибором для сімей з дітьми, адже її легко чистити від забруднень. А якщо ви маєте домашніх тварин, зверніть увагу на матеріал антикіготь - це захистить оббивку дивана від гострих кігтів та зубів.

img_04.jpg

Де купити диван недорого?

Наступний етап - вибір місця для купівлі. Онлайн-шопінг стане найбільш зручним рішенням, адже купити диван можна з будь-якого куточка України. TABURETKA.UA пропонує якісний сервіс, блискавичну доставку, послуги монтажу та найбільший асортимент диванів на меблевому ринку. Проконсультуємо, привеземо, установимо та розділимо вартість дивана на кілька частин. Працюємо для вас!

img_05.jpg

 

Другие записи автора