Футбольна форма на Євро 2024 | ZI.ua
Акция закончилась

Футбольна форма на Євро 2024

11 мая 2024, 12:00

Футбольна форма на Євро 2024

UEFA European Football Championship — по-справжньому довгоочікувана подія, котра проводиться кожні чотири роки та збирає національні збірні усієї Європи для змагань за звання найкращої. Він привертає велику увагу вболівальників усього світу, оскільки випадає можливість побачити найкращих гравців континенту, які змагаються за славу. Турнір також відомий своїми захопливими матчами, неймовірними голами та емоційними моментами. Після цього залишаються незабутні враження у шанувальників надовго.

Футбольна форма на Євро 2024 є справжнім символом команд і країн. Вона набуває особливого значення як спосіб ідентифікації збірної, відображення її національного духу та стилю.

Види та колірні палітри

Розгляньмо основні комплекти для різних ситуацій, щоб підтримувати ідентичність гравців та відрізнятися від суперників.

Домашня (home) — основне екіпірування, яке команда носить на своєму домашньому стадіоні. Зазвичай вони відображають основні кольори та інколи національний дизайн. На сайті adidas.ua представлені такі цьогорічні варіанти:

  • Німеччина — білий із контрастними елементами.

  • Іспанія — яскраво-червона футболка та сині шорти.

  • Італія — блакитний верх, білий низ.

  • Аргентина — моделі з крупними смужками блакитно-білого кольору.

Виїзна (away) носиться у гостьових матчах, граючи на стадіоні противника.

  • Іспанія — світло-жовтий.

  • Італія — основний білий з червоно-зеленими смужками.

  • Аргентина — світло-синій.

Деякі команди мають інші комплекти. Наприклад, для Німеччини тренувальна футбольна форма на Євро 2024 має приємне поєднання рожево-фіолетових кольорів.

22228769ba68fe.jpg

Технологічні особливості

Традиційно адідас у своїх функціональних колекціях використовує технологію Aeroready — спеціальні волокна поліестеру забезпечують чудове вологовідведення, повітропроникність та високий ступінь еластичності для максимального комфорту. Цей матеріал також володіє антимікробними характеристиками, що запобігає появі неприємного запаху. Окрім цього, футбольна форма на Євро 2024 володіє рядом наступних переваг:

  • Анатомічно точні фасони дають змогу одягу ідеально облягати тіло, забезпечуючи вільну рухливість.

  • Для зменшення ризику подразнень та натирань шкіри залучається мінімальна кількість швів, що сприяє зручності та уникненню дискомфорту. Вони розташовані таким чином, щоб зменшити тиск.

Де купити зі швидкою доставкою?

Хутчіше заходьте в офіційний інтернет-магазин adidas та обирайте найсвіжіші новинки для себе та своїх рідних. В онлайн-шопі крім дорослих, представлені й дитячі розміри для юних вболівальників.

Оформлюйте замовлення легко зі зручним інтерфейсом сайту за найкращими цінами. А швидкісна доставка по всій Україні обовʼязково вас потішить!


Другие записи автора