Збір коштовностей з морських глибин у новому випуску Beast Below від Hacksaw Gaming | ZI.ua
Акция закончилась

Збір коштовностей з морських глибин у новому випуску Beast Below від Hacksaw Gaming

30 июня 2022, 16:33

Збір коштовностей з морських глибин у новому випуску Beast Below від Hacksaw Gaming

Моторошні створіння із давніх легенд завітали до шанувальників консолей Hacksaw Gaming. Цього разу, провайдер розповів історію про риб-мутантів та зворушливий спів сирен. У базовому турі дії слота розгортаються в океані, на сітці 5х4, яка має 14 фіксованих смуг.

Консоль має сердньо-високу дисперсію, що потребуватиме холодної руки та врівноваженості. До того ж тут діє максимальна віддача в 96.29%, яка супроводжується ставками, від 0.10 до 100 монет/спін. Щоб навчитися грати із користю, знадобиться активація слота в демо-режимі, у чому допоможе Slots City онлайн казино, яке має українську ліцензію та доступ до великого асортименту ігор.

Щоб збільшити особистий бюджет, гравцю необхідно застосувати хоча б одну з бонусних опцій. Серед них: “розширені сирени”, “поклик співачки” та безкоштовні обертання. На додачу, активація бонусів доступна за гроші, а максимальна виплата сягає х10 000 до ставки.

Деталі про правила та нарахування призів

зи 9.jpg

“Океанські потвори” мають звичні правила щодо нарахування профітів, які обмежуються добірками з 3-5 символів. Але самі позначки дещо відрізняються, зважаючи на загальну тематику консолі. Тож, гравці отримають профіт за збір таких іконок:

●      Покерні картки, від 10 до A, мають максимальні множники: х2 - х3 за збіг 5 значень;

●      Піранья та Риба-меч, х0.5, х2.5 або х5;

●      Риба з головою вовка та Вугор мають виплати, від х1 до х7.5;

●      Мутована риба - вудильник принесе до х10 за 5 символів;

●      Якір - є диким символом, що збільшує ставку у 20 разів та змінює стандартні значення, крім скаттера. Гігантський кальмар має роль Розкиду та активує фріспіни.

Під 5 барабаном є стрілка, що активує звичайні оберти, а завдяки клавіші з зображенням гри, можна здобути 10 - 1000 автоматичних спінів. До того ж тут дуже простий алгоритм коригування ставок. Таким чином, щоб змінити розмір вкладення на спін, варто користуватися кнопками стрілок “вверх” та “вниз”.


casin.jpg

*реклама

Другие записи автора