Заява про екологічні наслідки діяльності | ZI.ua
Акция закончилась

Заява про екологічні наслідки діяльності

2 декабря 2021, 13:26

Заява про екологічні наслідки діяльності

Реконструкція недобудованої будівлі торгівельного комплексу для розміщення торгово-розважального центру з прибудовою по пр. Ломоносова, 150а, м. Костянтинівка.

Для теплопостачання передбачено розташування індивідуальної котельні. Джерелами впливу являється котельня, та автотранспорт. Оцінка розрахункового рівня забруднення атмосферного повітря, проведена згідно з Державними санітарними правилами охорони атмосферного повітря населених місць показує, що рівень забруднення – допустимий, а ступінь його небезпечності – безпечний.

            За сукупністю всіх розглянутих чинників, пов’язаних з реалізацією проекту, можна твердити, що в режимі технологічної експлуатації вплив на навколишнє природне середовище не перевищує гранично допустимі концентрації і негативних соціально-екологічних наслідків не прогнозується.

Ризик аварійних ситуацій при правильній експлуатації та дотриманні заходів по техніці безпеки, протипожежних заходів – відсутній. Таким чином, екологічний ризик діяльності, що проектується виключається.

            Проектна діяльність відповідає всім нормам і вимогам законів України „Про охорону атмосферного повітря” та „Оцінки впливу на навколишнє середовище” і не завдасть значного негативного впливу на навколишнє природне середовище.

Повний перелік засобів і заходів, що гарантують безпеку будівництва та експлуатацію об’єкту у відповідності до вимог природоохоронних норм і правил, які враховані в розділах проекту та ОВНС.

   

Відгуки і пропозиції надсилати за адресою:

вул. Олекси Тихого, 260, каб. № 410, 408, 407

тел._0(6272) 4-03-20

Адреса відділу Архітектури і містобудування Костянтинівської міської ради 


З матеріалами проектної документації можна ознайомитись

за адресою: ФОП Фадєєва О.О.     02095, м. Київ, вулиця Княжий Затон,

Будинок 2/30, квартира 237

за адресою: +380 50 14 14 673

 

 

Другие записи автора