Як знайти роботу та просто влитися в колектив дізнаємось з VELO | ZI.ua
Акция закончилась

Як знайти роботу та просто влитися в колектив дізнаємось з VELO

13 февраля 2024, 10:34

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

На правах реклами.

Перехід на нове місце роботи означає адаптацію до нового режиму дня, освоєння різноманітних обов'язків та виконання свіжих завдань. Однак серед усього цього, найбільшу тривогу часто викликає процес знайомства з новими колегами.

Тепер перед вами стоїть група людей, з якими ви будете спілкуватися та працювати щодня. Вони різні за своїми характерами та звичками, і у перший день, безсумнівно, опинитеся в епіцентрі їхньої уваги. Розуміємо, що це може викликати стрес. Тому маємо корисні поради (https://go-velo.com.ua/blogs/articles/7-tips-to-help-you-join-the-new-team), які допоможуть гармонійно влитися у новий колектив та відчувати себе комфортно на новому місці роботи.

Як спілкуватися з колегами

Уявімо сценарій, де ви опинилися за обіднім столом зі своїми новими колегами. У такій ситуації, стримуйся від відкриття деталей свого особистого життя та не ділися планами на майбутнє. Початково, найкраща стратегія — це бути уважним спостерігачем, вступаючи в розмову лише коли це вимагається або коли звертаються безпосередньо. Такий підхід дасть змогу краще зрозуміти характери нових колег, їхні інтереси та звички, виявивши, які теми викликають у них найбільше зацікавлення.

Цей же принцип слід застосовувати й у професійній сфері. Не поспішайте з осудом колег, які можуть мати власні методи роботи, що включають пропущені терміни, часті перерви на куріння чи каву. Важливо сприймати такі особливості з розумінням, оскільки вони можуть бути прийнятими нормами на новому місці роботи. Враховуючи це, ви можете адаптуватися до середовища, не втрачаючи поваги та взаєморозуміння з колегами.


11702.jpg


Неформальне спілкування

Кожен колектив має свій набір неформальних звичаїв та усталених практик. У деяких компаніях, наприклад, є традиція відміняти дрес-код щоп'ятниці, що дає змогу працівникам відчувати більшу свободу і комфорт наприкінці тижня. Інші організації можуть мати звичку відзначати успішні презентації чи проєкти, замовляючи піцу для всього колективу, створюючи атмосферу святкування та визнання зусиль команди. Тоді як в деяких місцях праці підходять більш строго до дотримання робочих годин і не схвалюють затяжних перерв, особливо на куріння.

Для повнолітніх користувачів VELO існує можливість вживати нікотинові паучі, що є альтернативою* традиційному курінню, зручною у використанні в різних обставинах. Ці продукти не створюють диму або попелу*, завдяки чому вони не становлять незручності для оточуючих у плані неприємних запахів**. Таким чином, використання нікотинових паучів VELO може дати змогу споживачам споживати нікотин без необхідності відволікатися від роботи та виходити на перерви, що може бути особливо важливим у середовищах з суворим дотриманням робочого часу.

У будь-якому випадку ви маєте бути спостерігачем за звичаями та традиціями компанії, щоб не тільки влитися у колектив, але й стати його частиною.

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

** * Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність


photo_2024-02-13_10-22-35 (2).jpg

Другие записи автора