Як збільшити кількість онлайн-передплати на ваші видання? | ZI.ua
Акция закончилась

Як збільшити кількість онлайн-передплати на ваші видання?

29 июля 2021, 17:57

Як збільшити кількість онлайн-передплати на ваші видання?

Як збільшити кількість онлайн-передплати на ваші видання? 

Простий та ефективний чек-лист від Укрпошти 

Укрпошта активно рекламує та розвиває сервіс онлайн-передплати, бо це легкий та насамперед безпечний для ваших читачів спосіб замовити улюблені видання. Пропонуємо і вам долучитися до розвитку онлайн-передплати в Україні.   

Чому це рішення важливе сьогодні?

Ми не збираємося чималу годину говорити про світові тенденції диджиталізації та вплив пандемії. Натомість продемонструємо статистику на peredplata.ukrposhta.ua/:

  • січень 2020 р. — 1 800 онлайн-передплат (разовий тираж);
  • січень 2021 р. — 16 500 онлайн-передплат (разовий тираж).
1.  3 прості кроки, які сприятимуть збільшенню кількості онлайн-передплати на ваше виданняДодайте розділ «Онлайн-передплата» на ваш сайт 

Розділ «Онлайн-передплата», виокремлений на вашому сайті, значно збільшить імовірність того, що ваші читачі звернуть увагу на цю можливість.  

Його краще додати у головне меню, а також продублювати у футері (нижня частина вебсторінки) та у боковому меню (якщо таке є).

2.            Додайте web-банер на ваш сайт 

Web-банер спонукатиме читачів передплачувати ваше видання онлайн. Рекомендуємо додати його на всі сторінки, щоб він завжди натрапляв на очі відвідувачам сайту. 

https://drive.google.com/drive/folders/1x2AXa6L38FQ9Z2xR1jLTCdCh-z2u1gKJ?usp=sharing

3.            Додайте банер на сторінки вашого друкованого видання 

Оскільки не всі читачі переглядають ваш сайт і знають про онлайн-передплату, ви можете додати банер, який проінформує про цю можливість, на сторінки вашого видання. 

Замість підсумків 

Все ще не переконали вас? Тоді хотілось би показати сайт видання, яке знаходиться на 1-му місці за кількістю онлайн-передплати у січні 2021 р. — https://smaylik.org/.

Зверніть увагу: кількість онлайн-передплати журналу «СМАЙЛИК» у січні на 20% більша, ніж усіх інших видань. Ми переконані, що вагому роль у досягненні такого результату відіграв перший екран сайту, який одразу ж пропонує читачам передплатити видання онлайн. 

Розвиваймо онлайн-передплату в Україні разом! Впроваджуйте кроки, що описані вище, щоб підвищити лояльність своїх клієнтів та збільшити дохід. 

Сподіваємося, ця інформація є корисною для вас. Будемо вдячні за зворотний зв’язок за контактами відповідальних працівників філії:

Начальник СПГР Дергачова Лілія Анатоліївна , Телефон 050- 600- 33-23, e-mail [email protected]

Провідний фахівець Тронкіна Маргарита Володимирівна, Телефон 050 –700-21-37, e-mail <[email protected]

Також надаємо контакти для обговорення будь-яких питань щодо розміщення банерів:

Управління маркетингу [email protected] та у копії [email protected] , управління періодичної преси [email protected] , [email protected]

 Приклад статті для розміщення на сайті видавця та в друкованій версії видання:

Передплатіть наше видання онлайн – зручно та швидко!

Щоб оформити передплату на наше видання онлайн, зробіть 3 простих кроки:

  1. Зайдіть на https://peredplata.ukrposhta.ua/. (Додайте посилання на Ваше видання)
  2. Вкажіть період, впродовж якого хочете отримувати видання.
  3. Оформте замовлення. Для цього вкажіть ПІБ замовника, поштову адресу, за якою потрібно доставляти періодику, номер телефону та email, на який надійде лист-підтвердження замовлення. 

* Вартість та індекс видання для передплати на території Донецької та Луганської областей, що підконтрольні українській владі, можуть відрізнятися.

 



Другие записи автора

Комментарии