Як вибрати сукню, яка вам пасує: поради | ZI.ua
Акция закончилась

Як вибрати сукню, яка вам пасує: поради

25 февраля 2021, 13:05

Кожна жінка може обрати сукню, в якій буде почуватися комфортно та виглядати ефектно. Для цього варто з'ясувати, куди ви будете надягати цю сукню та який у вас тип фігури.

Сукні для різних заходів — що обрати? 



Перш за все треба визначитися, якого стилю буде сукня. Для цього необхідно з'ясувати, куди ви будете носити цей одяг:
 

●     в офіс;

●     на прогулянки;

●     на романтичні побачення;

●     на культурні заходи.

Будь-яку сукню можна обрати на https://dressa.com.ua/uk/c/platia. Одяг для офісу має бути лаконічним та стриманим, тому варто обирати середню довжину, моделі без зайвих прикрас та глибоких декольте.

На прогулянку можна одягти безліч сучасних моделей, які відрізняються вільним кроєм та натуральними тканинами. В такому одязі легко рухатися, в ньому можна гуляти кілька годин поспіль. Кишені, декоративні елементи, ґудзики та блискавки — у цьому варіанті можна використовувати все.

На романтичні побачення можна обрати сукню з декоративними прозорими вставками, з декольте, з розрізами. Усе це має виглядати ефектно та стильно, а не вульгарно, тому завжди краще зробити примірку. Це може бути модель із пишним подолом, із квітковими принтами, з рюшами — обмежень у прикрасах немає.

На культурні заходи краще вдягати класичні моделі з напівприталеним силуетом. Вони підкреслюють елегантність та жіночність, виглядають не надо урочисто, проте святково й привабливо.

Як обрати сукню за типом фігури? 

Дуже важливо врахувати свій тип фігури, щоб виглядати ефектно та почуватися комфортно. Так, фігура в формі груші потребує моделей із широкою спідницею, яка приховує стегна. Однак краще уникати великої кількості декоративних елементів: вони можуть надати стегнам небажаного додаткового об'єму.

Фігура з однаково широкими плечима та стегнами потребує моделей із V-образним вирізом. Акцент варто зробити на талії за допомогою поясу або якоїсь прикраси. Для фігури типу яблуко важливо приховати живіт. Це можна зробити за допомогою простого верху, широкого подолу та високої талії.

Другие записи автора