Як працює промокод у МФО FirstCredit | ZI.ua
Акция закончилась

Як працює промокод у МФО FirstCredit

29 августа 2024, 18:10

Промокод – це буквенно-цифрова комбінація, яка надає користувачеві знижку або інший привілей при купівлі товарів чи послуг. Промокоди широко використовуються в маркетингових кампаніях для залучення клієнтів та стимулювання продажів. З розвитком Інтернету промокоди стали активно використовувати компанії, що пропонують свої послуги у віддаленому режимі. Не залишилися осторонь і кредитно-фінансові організації, зокрема МФО. Сьогодні розповімо про МФО, де є First Credit промокод якої дає можливість оформити кредит за зниженою процентною ставкою, але спочатку трохи про історію появи промокодів.

Історія появи промокодів

Концепція промокодів бере початок із традиційних купонів на знижку, які з'явилися наприкінці 19 століття. Одним із перших був купон компанії Coca-Cola, придуманий у 1887 році. Цей купон надавав право на безкоштовний напій. Купони стали популярним маркетинговим інструментом і їх використання поширилося по всьому світу.

З появою інтернету та онлайн-шопінгу наприкінці 20-го та на початку 21-го століття, традиційні паперові купони еволюціонували в цифрові промокоди. Перші онлайн-промокоди почали з'являтися у 1990-х роках разом із зростанням популярності інтернет-магазинів.

Як працюють промокоди?

Промокоди використовують для вирішення певних видів завдань. Наприклад, за допомогою промокодів залучають нових клієнтів, оскільки знижки на товари та послуги, які надають промокоди, спонукають людей зробити першу покупку в новому магазині або спробувати новий продукт.

Промокоди часто використовуються під час розпродажів або спеціальних акцій для стимулювання збільшення обсягів продажів. Компанії можуть пропонувати промокоди своїм постійним клієнтам як знак подяки за їхню відданість бренду.

Промокоди можуть використовуватися для відстеження ефективності маркетингових кампаній, визначаючи, скільки людей використовували конкретний код і звідки вони дізналися про нього.

Що дає промокод при оформленні кредиту до МФО?

Промокод при оформленні кредиту в мікрофінансовій організації (МФО) може надавати різні переваги: ​​зниження процентної ставки, надання різноманітних бонусів, продовження терміну кредитування, знижки на послуги та ін.

Як показує практика, найчастіше промокоди в МФО використовуються для зниження процентної ставки за новим кредитом. Саме так працюють промокоди в МФО First Credit. Такий кредит стає вигіднішим для позичальника, оскільки йому треба буде повернути меншу суму грошей кредитору.

Деякі МФО використовують промокоди для нарахування бонусних коштів або кешбеку при оформленні та успішному погашенні кредиту. Промокод може дозволити збільшити термін кредиту без додаткових процентів. Також МФО можуть пропонувати знижку на супутні послуги, наприклад страхування або консультації. Деякі МФО пропонують повністю безкоштовну першу позику при використанні промокоду, тобто без відсотків за умови своєчасного повернення.

Щоб збагнути, які саме вигоди надає конкретний промокод, необхідно уважно вивчити умови його використання.

   *на правах реклами

Другие записи автора