Вибір відеоблогерів: кращі зовнішні мікрофони для смартфонів | ZI.ua
Акция закончилась

Вибір відеоблогерів: кращі зовнішні мікрофони для смартфонів

29 июля 2020, 09:55

Вибір відеоблогерів: кращі зовнішні мікрофони для смартфонів

Для запису відеороликів без звукових дефектів необхідно придбати якісний мікрофон. Маркетологи e-Katalog обрали найпопулярніші моделі, на які варто звернути увагу відеоблогерам і творцям подкастів.

BOYA BY-M1

Петличний всеспрямований мікрофон BOYA BY M1 характеризується високою чутливістю. Модель універсальна — може під’єднуватися до диктофона, смартфона, камери або ноутбука. Оснащена стандартним 3,5 мм штекером і 6-метровим дротом, що дає змогу відходити на достатню відстань від об’єкта знімання. Діапазон звукових частот знаходиться в межах 65 – 18 000 Гц. Передбачено захист від вітру, що запобігає появі сторонніх звуків.

Rode SmartLav +

Широкий частотний діапазон, низький рівень власного шуму, вітрозахисна насадка та кейс для зберігання у комплекті — основні переваги мікрофона Rode SmartLav +. Девайс чітко сприймає звук, що надходить з будь-якого напрямку. Відзначимо, що пристрій сумісний не з усіма Android-смартфонами, а також не підтримує роботу з фото- й відеокамерами. Довжина кабелю становить 1,1 м.

Saramonic SmartMic

Бюджетний всеспрямований мікрофон Saramonic SmartMic працює у частотному діапазоні 35 – 18000 Гц й відмінно записує низькочастотні звуки. Модель сумісна зі смартфонами та планшетами, а також будь-якими іншими пристроями з входом TRRS. У комплекті є захисна насадка від вітру, яка запобігає появі шуму під час запису

Другие записи автора