Весільна мода 2022: тренд на яскраві обручки | ZI.ua
Акция закончилась

Весільна мода 2022: тренд на яскраві обручки

10 августа 2022, 15:38

Весільна мода 2022: тренд на яскраві обручки

Не можна не помітити тенденцію, що стрімко зростає, на яскраві та барвисті прикраси, яка підкорила світ моди ще наприкінці 2021 року. Тренд на ефектні образи та оригінальні дизайни торкнувся і весільної індустрії: все частіше молодята віддають перевагу незвичайним дизайнерським кільцям стриманої класики. Це і не дивно, адже золота обручка з діамантом — незмінний елемент персонального іміджу, який щодня залишається на увазі і є основою ювелірного гардеробу одруженої людини. Тому так важливо, щоб весільні каблучки відповідали актуальним трендам. Від великих діамантів до різнокольорового каміння та незвичайних форм — парад обручок у 2022 році обіцяє багато яскравих фарб!

Кольорові камені

Якщо раніше майже всі молодята керувалися функціональністю прикраси, вибираючи лаконічні та стримані обручки, то тепер нареченої тяжіють до більш строкатих моделей, які будуть радувати око кожен день і стануть повноправним елементом сучасного іміджу, а не скромним його доповненням. Кільця з рубінами, смарагдами, сапфірами і, звичайно, діамантами виділять вас серед адептів простих класичних дизайнів.


Розкішні діаманти

Те, що залишається незмінним, це шикарні діаманти в золоті. Як би не змінювалася швидкоплинна мода, діамантові каблучки завжди залишаються на висоті. До того ж тепер завдяки ціні на обручку з діамантом його можуть дозволити собі всі охочі, адже вартість діамантових коштовностей стала доступною як ніколи. Як ви могли здогадатися, у 2022 році найпопулярнішими стануть щедро декоровані прикраси:

  • Кільце-доріжка з білими діамантами;
  • Кільце з великим діамантом незвичайного огранювання;
  • Великі каблучки з діамантами різних розмірів;
  • Моделі з масивним кастом та букетом діамантів.

Масивні кільця

«Чим більше, тим краще» — за таким принципом молодята вибирають обручки у новому сезоні. Навіть жінки не обмежують себе і сміливо вибирають великі та помітні моделі з широким обідком та об'ємними декораціями, які раніше носили виключно чоловіки. Все більшу популярність набирають масивні скульптурні кільця і дорогоцінне каміння.

Так чи інакше, навіть у часи популяризації яскравих запаморочливих коштовностей завжди залишається чималий відсоток вірних прихильників вічної елегантної класики. Тому каталоги ювелірних магазинів будуть поповнюватися найрізноманітнішими моделями обручок, так що широкий асортимент задовольнить переваги навіть найвиборчіших молодят. За допомогою прикрас можна вдосконалити і перетворити навіть найпростіший образ, тому уважно поставтеся до вибору такої важливої прикраси, яка супроводжуватиме вас щодня.


Другие записи автора