У "Нафтогазі" дали пораду українцям, як вигідніше споживати газ та платити менше | ZI.ua
Акция закончилась

У "Нафтогазі" дали пораду українцям, як вигідніше споживати газ та платити менше

30 сентября 2022, 11:06

У "Нафтогазі" дали пораду українцям, як вигідніше споживати газ та платити менше

У "Нафтогазі" поставили крапку у споконвічному питанні: як краще платити газ за лічильником чи без - за середньою нормою. У якому випадку у споживача є реальний шанс заощадити, пояснили в пресслужбі компанії, сообщает znaj.ua.

У "Нафтогазі" зазначили, що багато українців розраховуються за спожите блакитне паливо відповідно до показань лічильника. Водночас є категорія громадян, які не встановили прилади та сплачують за газ відповідно до кількості зареєстрованих осіб та залежно від використовуваних ними приладів

У компанії запевнили, що думка про те, що оплата за середньою нормою вигідніша – це міф. Набагато реальніше заощадити із встановленим лічильником, адже це дозволить контролювати споживання газу та платити лише за те, що було витрачено за фактом.


"Частина клієнтів упевнена, що розраховуватися за середньою нормою дешевше. Проте розвінчуємо і цей міф: насправді встановлювати лічильник вигідно, адже це дозволяє платити лише за реально спожиті обсяги природного газу, регулювати надходження тепла та відповідно економити", - наголосили в компанії.



Другие записи автора