Ставки на футбол – також спорт | ZI.ua
Акция закончилась

Ставки на футбол – також спорт

19 июля 2021, 09:43

Ставки на футбол – також спорт

Футбол – спорт жорсткий та безкомпромісний. От варто було Україні обіграти Шотландію і вже передчувати майбутній нелегкий двобій за вихід на Чемпіонат світу-2022, як невдалий порух голови змінив усі передбачення. Україна вибула з цього чемпіонату.

Але чоловіки істоти азартні, мужні і знають, що футбол – це не балет. І продовжують вболівати за решту сильних команд. Тому на матч Уругвай - Республіка Корея ставки можна робити вже зараз, хоча і відбудеться він лише 24 листопада.

У ПаріМатч вже є приблизні коефіцієнти, які допоможуть зорієнтуватися при виборі стратегії ведення ставок.

Футбольні ставки - це статистика

Ставки на спорт, а саме на всенародну гру мільйонів, існують вже не одне десятиріччя. І саме спортивний беттінг не тільки доповнює собою спортивну індустрію, але й об’єднує навколо себе усіх уболівальників, фанів та й просто небайдужих до футболу людей. Недаремно на сайтах букмекерських контор найрозлогіше представлена саме лінія футболу, бо мабуть у світі й дня не проходить без футбольного матчу деінде.

Кожен турнір – це окремий всесвіт. Є свої зірки, свої особливості та непередбачені моменти. А ще існує безліч прогнозів по кожному з ТОП-турнірів.

Найбільш популярні букмекерські контори залучають до себе азартних гравців величезним вибором ринків та різноманіттям матчів з гучною вивіскою у топових лігах. Можна укладати парі з букмекером не лише на результат – загальний чи індивідуальний, фору чи точний рахунок. А й робити комбіновані ставки на футбол – програш чи перемога з певним тоталом, в одному матчі, обох матчах чи без пропущених м’ячів.

Чимала частка ставок на футбол, це по своїй суті гола статистика, де враховуються гольові інтервали, кількість жовтих карток чи кутових ударів, порушення, послідовність та інші деталі зустрічей.

Фінансове питання – важливе

Опісля опрацювання прогнозів гри, варто взятися за фінансові справи. Слід доцільно розподіляти гроші, які плануєте ставити на гру і не надавати перевагу високим коефіцієнтам чи вбахувати усю суму з криками «Була - не була».

Ставка на вивчені команди, спокійний та зважений підхід до кожної ставки, а ще частий вивід грошей допоможуть отримати не тільки задоволення від гри, але й очікуваний прибуток. Звичайно, гравцеві внутрішньо слід бути готовим до поразки. Та ключовим моментом у ставках на футбол була та залишається системна гра, яку ви відпрацювали протягом певного часу. Зокрема, завчасно обрали лігу чи команду, вивчили особливості її гри та зможете приблизно спрогнозувати результат поєдинку. Але якщо аналітика перестає працювати, варто увімкнути запасний план Б і запустити нову стратегію. Бо новачкам щастить лише попервах. На довгій дистанції безсистемний підхід чи застаріла стратегія швидше за все спричинить невдачі і відверне насолоду від гри як такої.

Чи вигідно робити ставки на футбол?

Так, футбольні парі взагалі вигідні для беттерів, оскільки світова популярність футболу надає доступ до розширеної аналітики практично по кожному матчу з рідкісними чемпіонатами включно. Топові букмекери славляться низькою маржою на футбольні ставки і пропозиціями великої кількості ринків. У будь-якому разі пам’ятайте, що ставки - це ризик, і результат гри непередбачуваний.

Ставтесь до цього як до розваги та ще однієї можливості відволіктися від навколишнього світу, отримати задоволення від гри і у такий спосіб долучитися до спорту №1 у світі та всенародно знаної гри.

casin.jpg

*реклама


Другие записи автора