Шукаю кохання: як розпізнати ідеального чоловіка в Tinder | ZI.ua
Акция закончилась

Шукаю кохання: як розпізнати ідеального чоловіка в Tinder

23 августа 2021, 08:56

Шукаю кохання: як розпізнати ідеального чоловіка в Tinder

В епоху соціальних мереж і доступних знайомств у будь-яких громадських місцях дівчатам стає все складніше розпізнати ідеального кандидата на роль супутника життя. Досить часто віртуальний світ не збігається з реальним, тому багато самотніх дівчат дуже скептично ставляться до знайомств на спеціалізованих сайтах. Насправді в Мережі дійсно збільшилася кількість аферистів і втрачених ілюзій, але тим не менше це величезний простір можливостей.

Перше, що потрібно зробити, — це визначити, чого ви чекаєте від знайомств на віртуальному просторі. Хтось шукає чоловіка на одну ніч, хтось мріє стати утриманкою, а хтось прагне вийти заміж та створити міцну сім'ю. Принцип «спочатку знайду людини, а потім вирішу, що з ним робити» в будь-якому випадку не призведе ні до чого хорошого. Найімовірніше, ви просто розчаруєтеся в інтернет-знайомствах. 

Тож як розпізнати того самого?

Дивіться на фотографії

Фотографія на аватарці говорить багато про що. Коли замість особистого фото зображений актор або представлена природа, немає сенсу витрачати свій час на даного кандидата. Найчастіше своє обличчя приховують або «женатики», або невпевнені в собі чоловіки. Профіль без зображення — як кіт у мішку. «Якщо в профілі зображена природа, це прямий і зрозумілий сигнал — “хочу туди”. Можливо, людина з такою аватаркою просто втомилася і їй необхідно відпочити. Коли нас щось гризе, ми інтуїтивно тягнемося до природи, де панує гармонія та можна залишитися наодинці зі своїми думками », — пише жіночий журнал ELLE

До речі, проти профілю без аватарок виступають не тільки експерти з міжнародних відносин, а й експерти з азартних ігор. Так, представники інформаційного сайту TopCasinoExpert.com впевнені, що відсутність фотографії свого обличчя може говорити про наявність у людини психоемоційного розладу. «Імовірно, кандидат невпевнений у собі. Не виключено, що він ще й азартними іграми на дозвіллі бавиться », — кажуть вони. Звичайно, власники порожніх сторінок можуть покликатися на секретну роботу, але вірити в цю версію не варто. Це неминуче призведе до неприємних ситуацій.

Будьте обережні з бодібілдерами

Якщо весь профіль заповнений фотографіями з фітнес-залу, пора зробити висновки та поставитися до знайомства з цією людиною вкрай акуратно. Як показує практика, чоловіки на спорті нерідко зациклені на собі й на своїх м'язах. Крім того, спортсмени досить примхливі в побуті та в стосунках із жінками.

Такий партнер підійде вам лише в тому випадку, якщо ви теж зациклені на спорті і здоровому способі життя. Але навіть тоді будьте готові, що між прогулянкою з вами та тренуванням у тренажерному залі чоловік вибере другий варіант. Рекомендуємо бути особливо обережними з фітнес-тренерами. Починаючи відносини з представником даної професії, варто розуміти, що його завжди будуть оточувати жінки, які дивитимуться на нього з пожадливістю. Чи готові ви до такого?

З'ясуйте, як довго він на сайті

Якщо кандидат відверто не приховує, що шукає своє кохання на сайті знайомств ось уже кілька років, то це має навести вас на певні думки. Ми б порекомендували припинити з ним спілкування, але вирішувати, безумовно, тільки вам. На жаль, є категорія чоловіків, які є не просто завсідниками сайтів знайомств, а справжніми мисливцями. Таких, як правило, не цікавлять серйозні стосунки, або вони просто не вміють їх будувати. Ні перший ні другий варіант не підходять, якщо ви налаштовані знайти партнера для довгострокових відносин. Крім того, у таких людей нерідко спостерігаються глибокі особистісні проблеми, але замість того, щоби їх опрацьовувати, невдахи зливають усе в цей вир безкарності.

Зателефонуйте

Мабуть, це найкращий спосіб перевірити, чи підходить вам цей чоловік. Якщо по фотографії вам здається, що партнер відповідає вашому типажу, є сенс зателефонувати йому й переконатися у виборі. Принаймні це допоможе зрозуміти, наскільки перспективні такі відносини. Досвідчені користувачі сайтів знайомств радять не ходити на побачення, не поговоривши з чоловіком по телефону. Ідеально, якщо вийде зв'язатися за відеодзвінком, оскільки листування — це одне, а розмова — зовсім інше. Під час дзвінка в дію запускаються інші органи сприйняття, і завдяки їм усе відразу стає зрозуміло.

Другие записи автора

Комментарии