Що таке Канефрон | ZI.ua
Акция закончилась

Що таке Канефрон

27 июня 2023, 13:24

Канефрон® – це ефективний спазмолітичний, антибактеріальний та протимікробний засіб, що належить до групи фітозасобів. Препарат, виготовлений німецькою компанією Біонорика®, він допомагає швидко усунути певні симптоми захворювань нирок та сечовивідних шляхів. До яких відносяться болі та різі при сечовипусканні, а також часті та безрезультатні позиви1. Правильно та своєчасно проведене лікування гострої форми хвороби знижує ризик виникнення ускладнень.

Призначення препарату Канефрон®

Препарат часто призначається лікарями для терапії широкого спектра патологічних станів нирок та сечовивідних шляхів:

●       сечокам'яна хвороба;

●       гострий та хронічний пієлонефрит;

●       цистит;

●       гломерулонефрит;

●       різного роду інфекції, що впливають на зниження працездатності нирок.

Засіб ефективно бореться із запаленнями, спазмоподібними болями, сприяє виводу патологічних мікроорганізмів із сечових шляхів природним способом. Допомагає швидко відчути полегшення та скорочує ризик загострень захворювання надалі2.

Форма випуску препарату та інструкція із застосування

Засіб випускається у двох формах, тому його зручно приймати пацієнтам будь-якої вікової категорії:

●       Канефрон® у таблетках, вкритих гладкою оболонкою.

●       Канефрон® у краплях — зручно приймати, розбавивши невеликою кількістю рідини. Вживання засобу дозволено дітям з 12 років.

Дозування та форма препарату Канефрон® підбираються лікарем з урахуванням типу та стадії захворювання, швидкості прогресування патології, а також загального стану пацієнта.

Переваги лікування Канефроном®

Канефрон® — засіб, екстрагований зі збереженням максимальної кількості активних речовин3. Основою складу препарату є рослинні компоненти. Вони, на відміну від синтетичних, не мають великої кількості протипоказань і надають широкий спектр дії:

●       Корінь любистока. Виводить зайву рідину і знімає набряки, має аналгетичний ефект.

●       Розмарин лікарський та золототисячник. Розширюють судини нирок, покращуючи кровопостачання ниркового епітелію, нормалізують кровообіг, пригнічують бактерії та віруси.

●       Фенілкарбонові кислоти. Створюють осмотичний ефект, скорочують реабсорбцію води, надають м'яку діуретичну дію.

Засіб, що пройшов численні дослідження та підтвердив свою ефективність, широко застосовується в урологічній практиці. Канефрон® благотворно впливає на статеву функцію і в цілому на сечостатеву систему, а полегшення відчувається вже після першого вживання препарату.

Литература:

  1. Основні принципи фармакотерапії рецидивуючих інфекцій сечових шляхів, д.м.н., проф. А.Л. Вєрткін, А.В. НОСОВА, ГБОУ ВПО МДМСУ, кафедра терапії, клінічної фармакології та швидкої медичної допомоги.
  2. Схеми лікування. Урологія / під ред. Н. А. Лопаткіна, Т. С. Перепанова. — 2-е изд., Випр. і доп. — М.: Літтерра, 2012. — 144 с. — (Серія «Схеми лікування»).
  3. Інструкція до препарату Канефрон.

 


samolikuvannya.jpeg

Другие записи автора