Що лікує лікар-уролог у Мед-Атлант? | ZI.ua
Акция закончилась

Що лікує лікар-уролог у Мед-Атлант?

22 апреля 2022, 13:15

Що лікує лікар-уролог у Мед-Атлант?

Урологія спеціалізується на обстеженні чоловіків та жінок з подальшим лікуванням різних урологічних захворювань. Оскільки багато хвороб можуть протікати без симптомів, фахівці рекомендують регулярно проходити профілактичні огляди. В Івано-Франківську працює кваліфікований лікар уролог в Мед-Атлант, записатися до якого на прийом можна по телефону або на сайті клініки.

Чому пацієнти обирають відділення урології у Мед-Атлант в Івано-Франківську?

У приватному медичному центрі Мед-Атлант в Івано-Франківську працюють кваліфіковані та досвідчені урологи. До інших конкурентних переваг відносять таке:

  • наявність новітньої діагностичної апаратури;
  • відповідальний медичний персонал;
  • гарантія конфіденційності та безпеки;
  • доступні розцінки на послуги;
  • індивідуальний підхід до кожного пацієнта та ін.

Одним із напрямків діяльності відділення урології є лікування чоловічих захворювань, у тому числі й статеві інфекції у чоловіків незалежно від віку.

Проблеми з ерекцією можуть виникнути з різних причин, серед яких постійні стреси, дисфункції венозної системи, вроджені аномалії, запальні процеси, порушення гормонального балансу, неврози та ін.

Уролог: що лікує та коли потрібна консультація лікаря?

Лікарі-урологи займаються лікуванням таких захворювань, як запалення нирок, сечокам'яна хвороба, аденома простати, доброякісні пухлини, нетримання сечі, безпліддя, орхіт та ін.

Проконсультуватися з урологом слід з появою таких тривожних симптомів:

  • проблеми із сечовипусканням;
  • біль у поперековому відділі;
  • зміна кольору сечі;
  • кров'янисті виділення в сечі;
  • статеве безсилля;
  • зміна зовнішнього вигляду статевих органів та ін.

Своєчасне звернення до уролога допоможе зберегти здоров'я та не допустити ризику розвитку патологічних процесів.

Консультація уролога включає кілька етапів: збір анамнезу, огляд пацієнта, обстеження, постановка діагнозу, лікування та медичний супровід у період відновлення.

До основних методів діагностичного обстеження відносять УЗД органів (нирок, передміхурової залози, сечового міхура, малого тазу та ін.), мікроскопічні дослідження, лабораторні аналізи крові та сечі, бактеріальні посіви.

У клініці Мед-Атлант успішно лікують такі урологічні захворювання, як фімоз, гідроцеле, сперматоцеле, варикоцеле, еректильна дисфункція та ін. Також проводять пластику вуздечки, біопсію яєчок, орхіектомію, видалення кондилом та інших утворень.

Окрім уролога, у приватному медичному центрі Івано-Франківська працює лікар-андролог, який займається лікуванням чоловічих захворювань. Найпоширенішими є безпліддя та порушення еректильної функції.

Комплексне обстеження на новітній апаратурі дозволить встановити точний діагноз, визначити стадію розвитку з подальшою розробкою ефективної програми лікування. Це допоможе зберегти здоров’я та чоловічу силу.


Другие записи автора