Передплачуйте видання та вигравайте пральну машину «SAMSUNG» та пилосос акумуляторний «Dyson» | ZI.ua
Акция закончилась

Передплачуйте видання та вигравайте пральну машину «SAMSUNG» та пилосос акумуляторний «Dyson»

12 ноября 2021, 15:23

Передплачуйте видання  та вигравайте пральну  машину «SAMSUNG»  та пилосос акумуляторний «Dyson»

В Укрпошті триває передплата видань на 2022 рік.

Нова передплатна кампанія з новими можливостями:

·     Наші передплатні каталоги мають широкий перелік цікавих друкованих видань - понад 3000  найменувань загальнодержавних, місцевих та зарубіжних друкованих видань.

·  Оформлення передплати через сервіс «онлайн передплата»   https://peredplata.ukrposhta.ua/. Вартість приймання передплати від Укрпошти знижена – у середньому до 25%.

·     Участь в розіграші подарунків та суперподарунків акції «Я люблю передплату».

Усі клієнти- фізичні особи, які у період проведення акції «Я люблю передплату» оформлять передплату на 2022 рік на термін від шести та більше місяців на видання вартістю від 100 грн та більше прийматимуть участь в розіграші подарунків від Укрпошти - тостерів, зволожувачів повітря, кавомашин, м”ясорубок, кухонних вагів.

   Але цього разу, для самих активних передплатників ми підготували   два СУПЕР подарунка - пилосос акумуляторний «Dyson» (для передплатників, які оформлять передплату через сервіс «Онлайн передплата») та пральну машину «SAMSUNG» (для передплатників, які оформлять передплату у поштових відділеннях або через листоношу).

Для участі у розіграші пральної машини «SAMSUNG» необхідно:

  •  Передплатити у поштовому відділенні або через листоношу від двох та більше видань на одну особу вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.

  •  Надіслати на e-mail: [email protected] або поштову адресу – 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22 відділ передплати ЦАУ копії або (фото) квитанцій, абонементів ф. П-1 та зазначити номер контактного телефону. 

Для участі у розіграші   пилососу акумуляторного «Dyson» необхідно:

  • Оформити передплату через сервіс «Онлайн передплата» на сайті АТ «Укрпошта» у розділі «Передплатити» двох та більше видань на одну особу вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.

  •  Надіслати на e-mail: [email protected] або поштову адресу – 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22, відділ каталогів ЦАУ копії або (фото) квитанцій, абонементів ф.П-1 та зазначити номер контактного телефону. 

Для участі у розіграші СУПЕР подарунків прийматимуться лише ті учасники, які виконали всі вищезазначені умови. Двоє переможців, які передплатять максимальну кількість примірників видань на одну особу з найбільшою сумою вартості видань, терміном не менше ніж на 6 місяців отримають супер подарунки.

Шановні клієнти, акція “Я люблю передплату” триватиме до 25 грудня 2021 року (включно). Зробіть подарунок своїм рідним та близьким, передплативши цікаві та корисні видання. Більше передплачених видань — вище шанс виграти один із СУПЕР подарунків.

 

Другие записи автора