Особливості лайв-ставок в БК Betwinner | ZI.ua
Акция закончилась

Особливості лайв-ставок в БК Betwinner

21 июля 2021, 08:00

Ставки лайв протягом матчів цікавлять гравців перш за все можливістю отримання швидкого прибутку. У лайві можна навіть поставити на те, яка команда виграє чергове очко у волейбольному матчі. Вже через хвилину ви дізнаєтеся про результат і зможете зробити наступну ставку в БК Betwinner. Швидкі виграші – це скоріше уявна перевага ставок у лайві, а про реальні йтиметься далі.

Переваги лайв ставок

Не стверджуємо, що live ставки на спорт краще, ніж парі по лінії. Але запевняємо: якщо ви розберетеся в тонкощах ставок під час матчів, то отримаєте більше можливостей. Ось кілька причин ставити протягом матчів:

•        прямі трансляції дають більше інформації про гру, що проходить у лайві;

•        у лайв-режимі можна перестрахуватися, зробивши протилежну ставку;

•        багато букмекерських контор у лайв-ставках приймають парі на результати, яких немає у звичайній лінії;

•        у лайві на той самий матч можна поставити кілька разів.

Тепер про практичну користь лайв ставок на спорт. Припустимо, ви дивитеся трансляцію тенісного матчу, який ось-ось розпочнеться. Один із гравців отримує травму на розминці, але все одно виходить на перший сет. Його шанси на перемогу знижуються разом із коефіцієнтами на успіх суперника. Ризикнете поставити на травмованого тенісиста? Отож! А аналогічну ставку по лінії скасувати не вдасться. У найкращому разі її можна буде розрахувати достроково, втративши частину суми.

Страхування ставок – важливий плюс

Ще один приклад користі лайву – це страховка ставки, зробленої за лінією. Припустимо, у матчі Реал - Ліверпуль ви поставили по лінії на ТМ 2,5 за 2,10. Якщо перші 20-25 хвилин матчу пройдуть без забитих м'ячів, приблизно такий самий коефіцієнт буде вже на протилежний результат. Це найпростіша стратегія, але її можна вдосконалити та підлаштувати під ваш банк. Щоправда, є нюанс: відомі випадки, коли букмекери відмовляються приймати ставки в лайві, вважаючи таку схему шахрайством.

Деякі нюанси ставок у лайві

Лайв ставки вимагають у порівнянні з лінією швидшої реакції на події, що відбуваються. Якщо в тенісному сеті на тай-брейку рахунок 6:5, то ви матимете максимум 5-10 секунд, щоб прорахувати суму ставки і оформити парі. Ви точно не встигнете подивитися статистику гравців за минулими тай-брейками, ставити доведеться чи не навмання.

Якщо порівнювати live-ставки у більшості букмекерських контор із передматчевою лінією, помітні відмінності у коефіцієнтах. Особливо це стосується смолмаркетів – умовних чемпіонатів Сінгапуру чи тенісних турнірів ITF. Якщо у передматчевій лінії ваша контора пропонує 1,90/1,90 на рівноймовірні результати, у лайв-ставках будьте готові до коефіцієнтів 1,88/1,88. З одного боку, невелика різниця, з іншого – суттєвий недобір грошей на дистанції.

 

 

Другие записи автора

Комментарии