Основні правила вибору пістолета під патрон Флобера | ZI.ua
Акция закончилась

Основні правила вибору пістолета під патрон Флобера

14 сентября 2022, 11:30

З моменту виходу на ринок револьверів Флобера вони набули величезної популярності в Україні як серед фанатів нарізної зброї, так і серед любителів пневматики. Причина високого попиту в тому, що їх можна віднести до вогнепальної зброї завдяки потужності та принципу дії, при цьому для покупки та носіння Флобера вам не доведеться отримувати ліцензію. Щоправда, щоб револьвер не викликав нарікань під час експлуатації, варто дотримуватись певних правил під час його вибору.


Особливості пістолета під патрон Флобера

Класичний пістолет під патрон Флобера характеризується такими моментами:

●     калібр патрона не перевищує 4 мм, що дозволяє купувати зброю без отримання спеціального дозволу;

●     боєприпаси працюють за принципом кільцевого займання, що робить постріл тихіше, ніж у нарізної зброї та додає викид полум'я зі стовбура;

●     може випускатися у вигляді пістолета або револьвера з барабаном, що обертається.

Варто зазначити, що така зброя не призначена для самооборони чи полювання. Ви, звичайно, можете відлякати їм звіра, проте основне призначення пістолетів Флобера – тренувальна та спортивна стрілянина, а також плінкінг.

Критерії вибору револьверів під патрон Флобера

Серед основних моментів, на які слід звернути увагу при виборі цієї зброї, зазначають:

●     довжину ствола та матеріал його виготовлення;

●     матеріал барабана для револьвера;

●     тип ударно-спускового механізму;

●     матеріал рукоятки;

●     покриття.

Як матеріал для барабана і стовбура кращі робочі характеристики показує сталь. Також непоганим матеріалом для барабанів вважається силумін, він трохи поступається сталевим моделям, але коштує дешевше.

Намагайтеся вибирати пістолет, чий ствол покритий хромом чи нікелем. Що стосується покриття рукояті, ідеальним варіантом буде прогумований варіант. Такі рукоятки не тільки довше збережуть зовнішній вигляд, але й зручно лягають у долоню, не вислизаючи при використанні. Також відмінним вибором будуть моделі з дерев'яною чи пластиковою рукояттю.

Широкий вибір пістолетів під патрон Флобера ви знайдете в інтернет-магазині one-click.com.ua, де без проблем підберете модель за доступною ціною.

Другие записи автора