Оригінальні подарунки: як вибрати і не помилитися | ZI.ua
Акция закончилась

Оригінальні подарунки: як вибрати і не помилитися

9 февраля 2023, 09:26

Неочікувані, викликають щиру посмішку та надовго залишають позитивні спогади — саме такими мають бути оригінальні подарунки для людини, яка протягом життя отримувала безліч презентів і яку досить важко здивувати. Як вибрати незвичайний подарунок і не помилитися?

Оригінальні подарунки — які вони?

Унікальні подарунки необов’язково мають бути трендовими, і так само неважлива їхня вартість — головне, щоб презент виявився цінним та актуальним саме для отримувача. Найкраще починати пошуки після детального вивчення смаків та звичок того, кого плануєте обдарувати: чим захоплюється та про що мріє, як відпочиває та якими речами часто користується. Можливо, ця людина має гарне почуття гумору? Чи віддає перевагу ексклюзивним предметам, які можуть поповнити її колекцію? Відповіді на ці запитання допоможуть визначитися з тим, які оригінальні подарунки варто розглянути насамперед.

Приклади оригінальних подарунків з різних приводів

Шукаєте подарунок на день народження? У вас безліч варіантів: від занурення з аквалангом та польоту на повітряній кулі до статуетки, виготовленої в одному екземплярі. Іменинника точно приємно здивує сертифікований метеорит, автограф відомої особистості, якою він захоплюється, або раритетні предмети на кшталт ретро-годинника або флорентійської мозаїки.


Приємні емоції жінці можна подарувати за допомогою прикрас із символічними малюнками, оздобленого коштовним камінням посрібленого тримача для сумок, чохла для навушників зі шкіри страуса чи букета квітіві з холодної порцеляни. Дарувати практичні речі жінкам незавжди доречно, але з огляду на персональні вподобання є також сенс розглянути такі оригінальні подарунки fama.ua, як оригінальна ваза, створена відомим майстром, таця знаменитого європейського бренду, набір ялинкових прикрас з оксамиту тощо. 


Оригінальний подарунок чоловікові може бути як практичним, так і пов’язаним із його хобі. Вдалим вибором буде вишуканий набір доміно, репліка козацької зброї, машина з механізмом Старлінга, класична бритва зі срібла, запальничка або брелок із нанесеною вручну позолотою. Вболівальнику можна презентувати автограф улюбленого спортсмена, а затятому колекціонеру — спеціальну шафу чи органайзер, де буде зручно зберігати колекційні предмети.  

На ювілей можна подарувати персональний бар, картину відомого художника, набір рідкісних книг для особистої бібліотеки або навіть золоту монету, що була видана у рік народження ювіляра. А на весілля — посріблений столовий набір, комплект келихів із відерцем для шампанського або декантером у класичному стилі, авторський комплект шахів для довгих сімейних вечорів.

Сподіваємося, ці маленькі підказки спростять пошуки оригінального подарунку для близької людини, керівника або партнера по бізнесу.

Другие записи автора