На що здатні камери на iPhone 12 Mini? | ZI.ua
Акция закончилась

На що здатні камери на iPhone 12 Mini?

26 мая 2021, 08:33

Випуск iPhone 12 Mini став очікуваним серед багатьох прихильників продукції Apple. Великогабаритні телефони не всім припадають до душі, тому модель на 5,4 дюймів ідеальна за багатьма параметрами. Він легкий, компактний, і щоб надрукувати повідомлення, його не потрібно тримати обома руками. Не дивно, що попит на iphone 12 mini в ALLO не падає з моменту початку продажів. Окрему увагу заслуговують камери смартфона.


Чим виділяється на тлі лінійки?


Базовий набір модулів нічим не відрізняється від моделей iPhone 12 і 12 Pro:  

●       фронтальна камера на 12 Мп;

●       надширококутні і ширококутні модулі на 12 МП спереду;

●       оптика f/1,6. 

Тільки при зйомці в нічних умовах можна зіткнутися із занадто «теплими» відтінками й невеликими шумами на фото. Варто також підготуватися до відсутності оптичного зуму. Замість нього вбудований 5-ти кратний цифровий. 

Головні переваги камер


Основна перевага камер в Айфон 12 міні — блискавична оцінка яскравих джерел світла в кадрі та оперативне коригування яскравості знімка, в залежності від умов зовнішнього освітлення. Камери спрацьовують без будь-яких підвисань, багато в чому це пояснюється продуманим процесором останнього покоління. Перемикання між основним модулем та надширококутним також відбувається блискавично. Випробувати всі переваги камери можна тільки взявши цей телефон в руки. Якщо ви не плануєте часто використовувати зум в фото, за іншими параметрами молодший смартфон не поступається іншим телефонами в 12 лінійці.

 


Другие записи автора