Monopizza в Чернівцях - огляд меню | ZI.ua
Акция закончилась

Monopizza в Чернівцях - огляд меню

12 ноября 2021, 14:18

Monopizza в Чернівцях - огляд меню

Основа сицилійської піци вища за стандартну. Такий корж без начинки називають фокачею – окремою стравою, що подається з оливковою олією та італійськими травами, а також різними начинками. Це універсальний варіант, на основі якого пізніше і з'явилися сучасні рецепти. Замовити справжню італійську фокачу та піцу можна тільки в одному ресторані в Чернівцях – Monopizza, на сайті http://chernivtsi.monopizza.com.ua/.

Особливості «Монопіци»

Ресторан Monopizza повністю дотримується класичної рецептури піци. В основі страви – тонкий корж із цільнозернового крафтового борошна, з високим вмістом білка. Саме таке, з поміткою «00», використовують в Італії для піц. Звичайні «швидкі» дріжджі заміняють натуральною закваскою. Завдяки піца-конвеєру страва виходить м'якою та повітряною, з легкою хрустинкою по краях та соковитим наповненням.

Заклад пропонує безліч різноманітних начинок, від найвідоміших («Салямі», «Пепероні», з морепродуктами) до найбільш незвичайних поєднань:

  • з тунцем і маринованими цукіні;
  • грушею і прошуто або блакитним дор блю.

У меню передбачені пропозиції для вегетаріанців («Маргарита», «5 сирів» та ін.). Окрім піци, ви можете доповнити своє замовлення легким салатом, фокачею, десертом чи напоєм.

Окреме меню містить 4 варіації фокачі. Це класичний підсушений корж чи у вигляді сендвічу з зеленим салатом і начинками:

  • моцарелою бебі та томатами;
  • італійською шинкою і дор блу;
  • болгарським запеченим перцем на крем-сирі.

Тож інгредієнти в фокачі є як в самому коржі, так і в наповненні.

Акції ресторану

«Монопіца» пропонує своїм клієнтам відразу кілька акційних пропозицій:

  1. Піца тижня. Кожні 7 днів – знижка на окремі позиції, завдяки чому можна заощадити від 20 до 50% на замовленні.
  2. Подарунок імениннику. Кожен гість отримує індивідуальну знижку у розмірі 20% у свій день народження.
  3. При виборі двох піц одним чеком ви отримуєте третю безкоштовно.

Ще один приємний бонус – сирний соус для бортиків у подарунок до кожного замовлення.

Умови доставки

Пицца рецепт, домашняя пицца, пицца с колбасой, пицца с курицей

Monopizza пропонує одну з найвигідніших у місті послугу доставки страв додому. Замовити піцу можна щодня з 10:00 до 22:00. Мінімальна сума для безкоштовної доставки 150 грн – дуже умовна, оскільки збігається із середньою вартістю однієї страви.

Піцерія приймає оплату будь-яким комфортним для вас способом: готівкою або карткою Visa/MasterCard при отриманні у кур'єра або самовивезенні.

Найзручніше замовляти піцу на сайті або через мобільний додаток.

Ще одна перевага закладу – швидкість роботи кур'єрів. Піцу привозять у середньому за 20-30 хвилин, мешканці віддалених районів отримають замовлення менш ніж за годину.

Monopizza також пропонує дуже зручний варіант передзамовлення доставки на певний час.

Другие записи автора