Mediatek рулить: експерти M.UA назвали найбажаніший смартфон | ZI.ua
Акция закончилась

Mediatek рулить: експерти M.UA назвали найбажаніший смартфон

13 мая 2020, 09:35

Mediatek рулить: експерти M.UA назвали найбажаніший смартфон

Проаналізувавши активність інтернет-аудиторії, експерти прайс-агрегатора MagaZilla визначили найбажаніший смартфон серед користувачів порталу. Лідером стала модель 2019 року Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Пропонуємо вам дізнатися про неї більше.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro — смартфон середнього класу, обладнаний надчітким 6,5-дюймовим дисплеєм на базі яскравої та контрастної IPS-матриці. У верхній частині екрану розташований невеликий каплевидний виріз під фронтальну камеру.

«Серцем» гаджета став потужний 8-ядерний чіп Mediatek Helio G90T, розроблений з ухилом на ігрову складову. Спільно з відеоприскорювачем ARM Mali-G76 MC4 і 6 ГБ ОЗП він забезпечує приголомшливу швидкодію інтерфейсу та високу частоту зміни кадрів при запуску вимогливих ігор 2018-2020 років. Ефективна система рідинного охолодження не дозволяє «залізу» перегріватися при тривалих ігрових сесіях, а потужна батарея ємністю 4 500 мАг гарантує чудову автономність.

Note 8 Pro обладнаний просунутою фотосистемою, що включає основний 64-мегапіксельний об’єктив, ультрашироку 8-мегапіксельну камеру, а також 2 додаткових сенсора для розмиття фону та макрозйомки.

Модулі Wi-Fi 5 і Bluetooth v 5.0, сканер відбитка, NFC-чіп, ІЧ-порт і роз’єм USB-C з підтримкою технології OTG забезпечують функціонал на рівні найкращих моделей середнього класу.

За даними MagaZilla (https://m.ua/), Redmi Note 8 Pro продається більш ніж в 90 інтернет-магазинах України. Станом на початок травня 2020 року вартість модифікації з 64 ГБ пам’яті коливається в межах від 5 200 грн до 7 000 грн.

Другие записи автора