Корпоративна англійська для будь-якої спеціальності | ZI.ua
Акция закончилась

Корпоративна англійська для будь-якої спеціальності

9 сентября 2021, 16:01

Корпоративна англійська для будь-якої спеціальності

Сьогодні активно розвиваються міжнародні відносини. Все частіше компанії та організації співпрацюють з іноземними колегами, заключають міжнародні контракти та угоди. При цьому слід зазначити, що вивчити мову кожної країни для ведення справ практично неможливо, тому для спрощеного спілкування зазвичай використовують англійську мову, знання якої є необхідною умовою ведення будь-яких міжнародних перемовин.

Кожна компанія дбає про те, щоб перемовини пройшли успішно, а отже зацікавлена у вільному володінні англійською своїх співробітників. Якщо співробітник не має навичок спілкування корпоративною англійською, завжди можна пройти навчання у спеціалізованій школі, значно підвищити свій розмовний рівень.

На високому рівні корпоративна англійська доступна в компанії EnglishDom, де підбирається необхідний курс для кожного окремого студента. Для початку проводиться тестування, щоб виявити, яким рівнем англійської ви володієте, обрати для вас оптимальний курс навчання.

Перевагами проходження мовних курсів в EnglishDom є такі моменти:

  • можливість підібрати зручний графік навчання та місця проведення;
  • заняття проводяться сам на сам з викладачем;
  • заняття триває 50 хвилин, що є оптимальним для засвоєння нового матеріалу;
  • заняття проводиться два або три рази на тиждень, що є самим оптимальним варіантом;
  • застосовується сучасний підхід до навчання;
  • можливість створити кабінет керівника, за допомогою якого можна спостерігати за успішністю навчання своїх співробітників;
  • можливість завантажити мобільний додаток на своєму смартфоні, щоб регулювати графік занять, виконувати домашні завдання, вивчати нові слова.

Онлайн-школа пропонує послуги вивчення корпоративної англійської для працівників багатьох професій (як в бізнесі, так і в усіх сферах промисловості). Після проходження навчального курсу працівники будуть вільно володіти сленгами та професійними термінами зі своєї спеціалізації, зможуть брати участь у міжнародних перемовинах своєї компанії. Є можливість отримати міжнародні сертифікати по володінню іноземною мовою.

Корпоративної англійської навчають викладачі з багаторічним стажем, які підбирають для кожного клієнта індивідуальну програму, ефективну методику, з якою можна досягти найвищої результативності. Щоб дізнатися більше інформації, залиште заявку на сайті компанії. У найближчий час ви отримаєте відповіді на всі свої запитання.


Другие записи автора