Готелі у Буковелі | ZI.ua
Акция закончилась

Готелі у Буковелі

6 января 2023, 19:17

Готелі у Буковелі

Буковель це не тільки горнолыжный курорт. Це курорт який має чотири сезони і які дійсно варто відвідати.

Звичайно зимовий сезон в Буковелі це просто неймовірна казка яку варто побачити кожному! Окрім катання на лижах є багато розваг ковзанка, прогулянка на конях, мотоциклах і багато іншого. Який готель у Буковелі обрати?

У Буковелі безліч готелів дійсно вибирай який побажаєш.

Хочеш у самому центрі великою популярності користується серед лижників готель Shelter він знаходиться біля двох підьйомників 2 та 7 дуже зручне розташування.

Якщо бажаєте на окраіні Буковелю, то там можна зняти непоганий дім, але у сезон добиратися до центру довго. Є готель 5 зірок де ви відчуєте неймовірне обслуговування і надзвичайні краєвиди з вікна.
Хочу розповісти про готель Shelter який знаходиться у центрі Буковелю. Це неймовірний готель з дуже зручним розташуванням він має круті відгуки та дійсно відповідає цьому.

В перше ми познайомилися з цим готелем рік тому на його відкриття сервіс на 10 із 10 розташування 10 із 10 дуже комфортні номери з прекрасним виглядом.

Поруч з готелем Shelter розташований готель Buka який також має круте розташування. Якщо вам потрібен відпочинок саме у центрі Буковеля, то варто розглянути ці готелі. Якщо ви все-таки шукаєте щось простіше та дешевше, то ви також це знайдете.

 В Буковелі велика кількість готелів всі вони по своєму чудові та різноманітні. У кожного своя локація свої фішки та із за цього відпочинок у цьому курорті дійсно незабутній. Бажаємо гарного відпочинку.


Другие записи автора