Де замовити суші у Львові з безкоштовною доставкою - огляд закладів | ZI.ua
Акция закончилась

Де замовити суші у Львові з безкоштовною доставкою - огляд закладів

15 декабря 2021, 19:25

Де замовити суші у Львові з безкоштовною доставкою - огляд закладів

У Львові працює велика кількість закладів, де можна замовити дуже смачні та професійно приготовані роли. Кожен обирає місце зазвичай за меню, цінами, умовами доставки, послугами. У цьому огляді зібрані лише найкращі ресторани, які точно заслуговують увагу потенційних клієнтів. Слід зазначити, що в кожному з них є абсолютно безкоштовна доставка суші у Львові. Це дуже зручно і вигідно, оскільки вам не знадобиться самостійно йти за готовими ролами або додатково платити ще й за те, що кур’єр просто доставить замовлення за вказаною адресою. Всі деталі ви завжди можете з’ясувати в одного з консультантів обраної вами мережі.

«Суші Мастер»

Доволі популярним не тільки у Львові, а й взагалі в Україні вважається онлайн-ресторан, який називається «Суші Мастер». Це професійний заклад, який спеціалізується на приготуванні паназіатських, японських страв високої якості. Ви можете замовити, як різноманітні суші від класичних до сезонних, так і вок або рамен. На офіційному сайті «Суші Мастер» розміщено повністю все актуальне меню. Так ви зможете ознайомитися з пропозиціями, обрати те, що подобається, додатково прочитати інформацію щодо того, які саме інгредієнти сушісти використовують під час приготування суші, сетів, вок, рамену, салатів. Все перелічено детально, проте ви завжди можете зателефонувати ще й одному з консультантів.

Причини обрати «Суші Мастер»:

· висока якість обслуговування;

· широкий асортимент;

· доступні ціни;

· безкоштовна доставка.

Якщо ви зайдете на офіційний сайт цього закладу, то також зможете дізнатися про актуальні знижки, акційні пропозиції. Як правило, онлайн-ресторан «Суші Мастер» пропонує або від 20 до 50% на роли, окремі порції, або таку акцію, як 1+1=3. Також іноді можна замовити два сети за ціною одного. Пропозиції завжди різні, тому спочатку слід вивчати інформацію на офіційному сайті.

Panda Sushi

Цей заклад працює у Львові вже доволі давно. Там ви можете замовити смачні суші, роли класичні чи авторські. Ціни встановлено доступні, тому переплачувати за суші сет вам не знадобиться. Panda Sushi намагається не бути схожим на інші заклади, тому майже всі страви подаються у червоному кольорі, також є фірмове пакування. Ви можете забрати готові роли самостійно або домовитися про доставку. У будь-яку частину міста вона абсолютно безкоштовна.

Sushi Lviv

Це невеличка місцева мережа, яка спеціалізується на приготуванні японських страв. Є можливість навіть поїсти у цьому ресторані, проте дуже часто клієнти обирають саме послуги кур’єра, оскільки за них не потрібно платити і це дуже зручно. В меню загалом класичні суші, проте є декілька оригінальних позицій.

Sushi-Do

Тут можна замовити суші додому. Самовивозу немає. Ціни доволі доступні. Дуже часто клієнти обирають саме сети, оскільки вони коштують дуже мало, а за розмірами великі. Відгуки про якість позитивні, тому вам не потрібно про це турбуватися. Є додаткові знижки для іменинників.

Другие записи автора