Британська збірна боксерів готується до олімпійських кваліфікацій: склад, квоти та перспективи на Париж 2024 | ZI.ua
Акция закончилась

Британська збірна боксерів готується до олімпійських кваліфікацій

25 февраля 2024, 10:25

Британська збірна боксерів готується до олімпійських кваліфікацій

У Великій Британії відбулося оголошення складу збірної з боксу, яка готується взяти участь у 1-му світовому кваліфікаційному турнірі з метою здобуття квот на участь в Олімпійських іграх у Парижі 2024 року. Десять видатних боксерів відправляться на семиденний турнір, що відбудеться в місті Бусто-Арцицці, Італія, протягом березня, де їм доведеться поборотися за цінні квоти, які гарантовано визначать їхню участь у спортивному великому святі. А справжні поціновувачі боксу навіть можуть зробити ставку на ці бої!

Склад збірної

Склад Великої Британії на 1-й світовий кваліфікаційний турнір, включає наступних боксерів:

1.      Саванна Стаблі (50 кг)

2.      Еліз Глінн (57 кг)

3.      Шона Вітвелл (60 кг)

4.      Шантель Рід (жіноча категорія)

5.      Кіаран Макдональд (51 кг)

6.      Джек Драйден (57 кг)

7.      Патріс Мугалзаї (63,5 кг)

8.      Льюїс Річардсон (-1 кг)

9.      Тейлор Беван (80 кг)

10. Патрік Браун (92 кг)

Кожен з них готовий до великих досягнень у світі боксу та знає, що це буде важкий, але важливий шлях до спортивного успіху. Якщо хочете підтримати свого фаворита бою, знайдіть БК де можна ставити ставки!

Кількість доступних квот

У рамках 1-го світового кваліфікаційного турніру в місті Бусто-Арцицці, Італія, на лінії знаходиться загалом 51 квота, які будуть розподілені серед учасників змагань. Ці квоти визначать, які країни та спортсмени матимуть можливість взяти участь у спортивному заході найвищого рівня - Олімпійських іграх у Парижі 2024 року. Боротьба за ці квоти обіцяє бути запеклою і важкою, але це велика можливість для боксерів Великої Британії продемонструвати свої навички та визначити своє місце на спортивній арені.

Який був попередній успіх?

Попередній успіх британських боксерів в здобутті квот для Олімпіади в Парижі 2024 року:

1.      Чарлі Девісон (жіноча 54 кг) - Квота отримана на Європейських іграх в Польщі минулого року.

2.      Розі Еклс (жіноча 66 кг) - Квота отримана на Європейських іграх в Польщі минулого року.

3.      Делішес Орі (чоловіки 92 кг+) - Квота отримана на Європейських іграх в Польщі минулого року.

Представництво команди біженців МОК

На турнірі в місті Бусто-Арцицці, Італія, в жіночій категорії 75 кг, представницею Команди біженців Міжнародного Олімпійського Комітету буде Сінді Нгамба. Вона тренується з командою Великої Британії та змагається на професійному рівні в Об'єднаному Королівстві. Сінді Нгамба відображає дух спортивної солідарності та є представницею біженців на спортивних аренах світу, демонструючи при цьому відданість та рішучість досягти великих досягнень.

Умови участі в Олімпійських іграх

У Олімпійських іграх умови участі визначаються національними олімпійськими комітетами (NOC). Оскільки NOC мають виключну владу щодо представлення своїх відповідних країн на Олімпійських іграх, участь спортсменів у Паризьких Іграх залежить від вибору та представлення їхнім NOC, які визначать, хто з боксерів Великої Британії буде представляти свою делегацію на цих престижних змаганнях. Тому найважливіше - це показати найкращі результати та вражаючі виступи під час кваліфікаційного турніру, щоб отримати шанс боротися за медалі на Олімпіаді. Знайдіть де ставити ставки на бої, щоб підтримати бійців і вболівати на повну!

Заключення

Оголошення складу збірної Великої Британії для 1-го світового кваліфікаційного турніру з боксу, що відбудеться в Бусто-Арцицці, Італія, стало важливим кроком у підготовці до Олімпійських ігор у Парижі 2024 року. Десять видатних боксерів готові віддати все заради можливості представляти свою країну на спортивній арені світового рівня. Якщо ви хочете вболівати за улюбленців – завжди доступні ставки в Україні на ліцензованих БК!

*реклама

casin.jpg

Другие записи автора