Стали відомі підсумки міського етапу конкурсу «Донбас заповідний»

Більше ніж півроку тривав обласний конкурс  «Донбас заповідний», який проводився за трьома напрямками «Прикладна екологія», «Дослідницький» та «Екотуризм».

Більше ніж півроку тривав обласний конкурс «Донбас заповідний», який проводився за трьома напрямками «Прикладна екологія», «Дослідницький» та «Екотуризм».

Метою Конкурсу є залучення учнівської молоді до природоохоронної роботи, виховання у молоді любові до рідного краю та почуття за збереження довкілля, дослідження й опис природних та рекреаційно-заповідних об’єктів, що мають екскурсійно-пізнавальний потенціал та висвітлюють унікальність Донеччини.

Активну участь у Конкурсі взяли загони загальноосвітніх навчальних закладів №№2, 5, 17, НВК№11 та Часовоярський Центр дитячої та юнацької творчості.

На підставі рішення журі кращими були визначені роботи в напрямку «Екотуризм»: робота пошукового загону учнів 10-А класу НВК№11 у складі Ритової Валерії, Демченко Марії, Селезньова Владислава «Лісове намисто» (керівник - учитель географії Олена Друпп) та робота загону учнів ЗОШ№17 Стельмах Софії (7 клас), Качкаєвої Анастасії (7 клас), Бощової Анастасії  (7 клас), Прядко Алісії (9 клас), Івлєва Кирила (9 клас), Козловської Тетяни (11 клас) «Рідкодуб – пам’ятник природи мого краю» (керівник - учитель географії Раїса Григор’єва)

У напрямку «Дослідницький» відмічено роботу «Дослідження притоки річки Бахмутки - Четверинова струмка» (керівник - учитель біології Марина Гаркавенко). Усі роботи направлені на участь в обласному етапі Конкурсу.

Бажаємо успіхів у еколого - краєзнавчій роботі!

artemrada.gov.ua