Донецька облдержадміністрація отримала гуманітарну допомогу

Донецька облдержадміністрація отримала гуманітарну допомогу відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, для подальшого розподілу з урахуванням потреб населення. Роботи з розвантаження були виконані особовим складом Краматорського МВ ГУ ДСНС в Донецькій області. У складі гуманітарної допомоги надійшло 40 тонн вершкового масла (половину одразу відвантажено на Маріуполь, іншу частину оформлено в Краматорську в державний резерв), 30 тис одиниць рибної консерви і 98 штук розкладних ліжок. Розподіл продукції здійснюється за рішенням Донецької ОДА, відповідно до затвердженого урядом порядку, а саме між райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування на підставі щотижневих поданих відомостей про номенклатуру та обсяг необхідної допомоги.

Донецька облдержадміністрація отримала гуманітарну допомогу відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, для подальшого розподілу з урахуванням потреб населення.
Роботи з розвантаження були виконані особовим складом Краматорського МВ ГУ ДСНС в Донецькій області.
У складі гуманітарної допомоги надійшло 40 тонн вершкового масла (половину одразу відвантажено на Маріуполь, іншу частину оформлено в Краматорську в державний резерв), 30 тис одиниць рибної консерви і 98 штук розкладних ліжок.
Розподіл продукції здійснюється за рішенням Донецької ОДА, відповідно до затвердженого урядом порядку, а саме між райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування на підставі щотижневих поданих відомостей про номенклатуру та обсяг необхідної допомоги.