За добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Зведення по області: Під вогнем околиці Костянтинівської громади

29 березня 2024, 10:26 | Надзвичайні події 807
Поділитися:
Зведення по області: Під вогнем околиці Костянтинівської громади

Оперативна ситуація в області станом на ранок 29 березня від ДонОВА. 

За 28 березня росіяни вбили 1 жителя Донеччини — у Миколаївці. Ще 3 особи в області за добу отримали поранення: 2 у Дробишевому, 1 у Новоолександрівці.

Покровський район. У Новоолександрівці Гродівської громади поранено людину. У Кураховому пошкоджено 20 приватних будинків, обстріляні Гірник і Янтарне.

Краматорський район. У Лиманській громаді у Дробишевому поранено 2 людини, пошкоджено адмінбудівлю; у Колодязях зруйновано 2 приватні будинки, пошкоджено 4; у Тернах зруйновано 5 будинків, пошкоджено 2; в Іванівці зруйновано 1 будинок, пошкоджено 4. У Миколаївці загинула людина, пошкоджено 11 багатоповерхівок і 12 приватних будинків. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

"Протягом доби під ворожими обстрілами перебували населені пункти Диліївка, Ол.Шультине, Червоне, Ступочки, Миколаївка - житлова забудова, нових руйнувань не зафіксовано. Обстрілів зазнали околиці населених пунктів Предтечине, Майське, Іванопілля, Неліпівка. Інформації щодо постраждалих не надходило", - повідомили у міській адміністрації.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 13 приватних будинків. Під обстрілами Сіверськ, околиці Соледарської і Званівської громад.

Усього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 507 осіб, у тому числі 29 дітей.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ