Сьогодні понеділок, 18 вересня: Зведення Генштабу ЗСУ | ZI.ua
Акция закончилась

Зведення Генштабу ЗСУ на сьогодні, понеділок, 18 вересня

18 вересня 2023, 08:07 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Мирноград, Добропілля 2217
Поділитися:
Зведення Генштабу ЗСУ на сьогодні, понеділок, 18 вересня
Фото из открытых источников

За інформацією Генштабу ЗСУ, за минулу добу відбулося понад 35 бойових зіткнень. Противник завдав 15 ракетних і більше 70 авіаційних ударів і 47 обстрілів з залпових систем реактивного вогню по позиціях наших військ і населеним пунктам.

Під обстріл артилерії потрапили близько 80 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької і Херсонської областей.

На Волинському і Поліському напрямках оперативна середовище залишається без істотних змін.

На Сіверському і Слобожанскому напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ, що прикриває держкордон. Проводить активні диверсійні заходи в прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, збільшує щільність мінно-вибухових зборів уздовж держкордону в Бєлгородській області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили удари противника в районі Білої гори Донецької області. Ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ в районі Андріївки Донецької області. Сили оборони продовжують штурмові роботи у район Кліщїiвки  Донецької області, завдаючи противнику значних втрат у живій силі та техніці..

На Марьінському напрямку противник провів безуспішні наступальні дії в районі Марьінки Донецької області. Тут за минулу добу ворог зробив 10 безуспішних спроб витіснити наші підрозділи з зайнятих позицій.

На Авдіївському і Шахтарському напрямках Сили оборони зберігають ініціативу, тиснуть на ворога, проводять штурм і захоплюють нашу землю.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, наносять окупаційним військам значні втрати в живій силі і техніці, змушують противника відходити з зайнятих позицій.

На Херсонському напрямку наші воїни ведуть контрбатарейний бій, знищують склади противника.

За добу Сили ППО завдали дев'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки противника.

Ракетні підрозділи вразили два райони зосередження, озброєння і військову техніку противника, дві зенітно-ракетних комплексу, 11 артилерійських, три склади з боєприпасів і станцію РЕБ противника.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ