Рятувальники Донеччини виїжджали на гасіння пожеж 15 разів за добу | ZI.ua
Акция закончилась

Жителя Дружківки з опіками госпіталізували до Краматорська

16 квітня 2024, 20:10 | Надзвичайні події | Дружківка, Краматорськ 702
Поділитися:
Жителя Дружківки з опіками госпіталізували до Краматорська
Пожар в Дружковке

Минулої доби рятувальники Донецької області залучалися до ліквідації 15 пожеж на території області, 1 з яких виникла внаслідок ворожого обстрілу.

Вчора о 12:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у Дружківці Краматорського району. На пожежу прибули рятувальники 45-ї державної пожежно-рятувальної частини та встановили, що відбувається горіння будівлі та гаража. 

Надзвичайники о 13:15 ліквідували загорянння. На пожежі отримав опіки чоловік 1946 р.н., який був госпіталізований до опікового відділення у м. Краматорськ. Причина та обставини пожежі встановлюються фахівцями. 


15 квітня о 07:58 рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини прибули на пожежу у житловому будинку в с. Лозове Краматорського району. На місці події надзвичайники встановили, що відбувається горіння покрівлі будинку. Пожежники о 08.37 ліквідували пожежу на площі 48 кв. м. 



Рятувальники Лиманського та Слов'янського гарнізонів 5 разів залучалися до ліквідації пожеж у природних екосистемах. Вогнем знищено 15 га лісової підстилки. 







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ