Саперу з Донеччини Зеленський вручив сертифікат на отримання квартири | ZI.ua
Акция закончилась

Зеленський вручив сертифікат на отримання квартири саперу з Донеччини

3 січня 2024, 20:01 | Світ та людина, Історія 2988
Поділитися:
Зеленський вручив сертифікат на отримання квартири саперу з Донеччини

Президент Володимир Зеленський вручив сертифікат на отримання квартири Герою України майстер-сержанту служби цивільного захисту Андрію Кошовцю, саперу ДСНС Донецької області. Церемонія вручення відбулася у Маріїнському палаці у Києві.

Сертифікати на житло також отримали Герої України із ЗСУ, Нацгвардії, прикордонної служби.

«Якби не такі люди, як ви, як наші Герої, якби не така сміливість українського народу Україна не вистояла б», – наголосив Володимир Зеленський.

Звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка» Глава держави присвоїв Андрію Кошовцю 23 лютого 2023 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові.

Із початку широкомасштабного вторгнення за особистої участі Андрія Кошовця було виявлено та знешкоджено сотні артилерійських снарядів, мін, гранат та інших вибухонебезпечних предметів.

5 березня 2022 року під час проведення робіт з очищення від вибухівки приватного житлового будинку міста Покровська піротехнік отримав мінно-вибухову травму та осколкові поранення тіла. Після проведення лікування він повернувся до виконання завдань за призначенням.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ