Є загиблі та поранені: За добу на Донеччині пошкоджено 70 цивільних об’єктів | ZI.ua
Акция закончилась

За добу на Донеччині пошкоджено 70 цивільних об’єктів – є загиблі та поранені

22 березня 2024, 10:24 | Кримінал 723
Поділитися:
За добу на Донеччині пошкоджено 70 цивільних об’єктів – є загиблі та поранені

Протягом 21 березня ворог завдав по області 1 592 удари, з них 17 – по житловій забудові. Є влучання в 17 населених пунктах: містах Гірник, Костянтинівка, Курахове, Новогродівка, Селидове, Сіверськ, селища Гостре, Нью-Йорк, села Ганнівка, Дальнє, Костянтинопільське, Михайлівка, Уманське. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у Донецькій області.

Пошкоджено 70 цивільних об’єктів – 36 житлових будинків, адмінбудівлі, промислове та аграрне підприємства, сільгосптехніку, магазин, школу, лазню, трансформатор, автомобілі.

На Новогродівку Росія скинула плануючу  бомбу «УМПБ – Д30СМ», влучила в приватну оселю. Двоє мешканців загинули, ще двоє отримали поранення. Пошкоджено три багатоквартирних і 17 приватних будинків, дві адмінбудівлі.

Селидове зазнало двох ракетних ударів із ЗРК «С-300». Пошкоджено 11 будинків, адмінбудівлю, магазин, гараж і транспорт. Двома ракетами «С-300» ворог вдарив по агрофірмі в Михайлівці, пошкодив 6 будівель і 10 одиниць техніки.

По Нью-Йорку росіяни поцілили авіабомбою «ФАБ-250», пошкодили три приватних будинки.

Також про оперативну ситуацію по області станом на ранок 22 березня повідомили в Донецькій ОВА.

Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Антонівка і Максимільянівка. У Новогродівці 2 людини загинули і 2 поранені. У Гострому Курахівської громади пошкоджено двоповерхівку.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 10 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і промислова споруда. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 769 осіб, у тому числі 103 дитини.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ