Як подати заявку на нову грошову допомогу вiд NRG | ZI.ua
Акция закончилась

З 9 лютого мешканці Костянтинівки можуть подати заявку на багатоцільову грошову допомогу

8 лютого 2024, 11:27 | Світ та людина, Милосердя | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 40575
Поділитися:
З 9 лютого мешканці Костянтинівки можуть подати заявку на багатоцільову грошову допомогу
Фото из открытых источников

Українці, які опинилися у складній життєвій ситуації, можуть зареєструватись на нову грошову допомогу від Норвезької ради у справах біженців, яку виплачуватимуть в Україні.

Вже цієї п'ятниці Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) відкриває прийом заявок на отримання багатоцільової грошової допомоги.

Організація має обмежене фінансування, тому, на жаль, не може допомогти всім заявникам. Однак намагатиметься допомогти тим, хто більше цього потребує.

Критерії вразливості можливих одержувачів грошової допомоги включають людей поблизу лінії фронту. А також постраждалих від недавніх подій та мешканців території поза контролем уряду України.

На отримання грошової допомоги можуть претендувати і переселенці, які змушені залишити свій будинок. Сім'я може претендувати на грошову підтримку лише тоді, коли вона перебуває на території України та не отримувала фінансової допомоги раніше.

Як подати заявку на грошову допомогу?

Перш ніж розпочати процес подання заявки, переконайтеся, що послуги GPS включені на пристрій.
В рамках процесу перевірятимуть ваше місцезнаходження, тому не прийматиметься заявка без дійсної геолокації.

У деяких випадках необхідно вказати конкретну інформацію (таку як ІПН), щоб уникнути подвійного отримання допомоги з іншими гуманітарними організаціями.

Використання цієї інформації захищене угодою про обмін даними. Якщо ваша заявка на грошову допомогу є успішною, ваші банківські дані будуть передані фінансовим установам для здійснення грошового переказу.

Ви можете подати лише одну заявку. Будь ласка, переконайтеся, що перша заявка не містить помилок. Подання заявок на грошову допомогу розпочнеться у п'ятницю, 9 лютого о 9.00 і закінчиться у понеділок, 19 лютого о 17.00 год.

Більше про допомогу можна дізнатися за посиланням.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ