Що з друкованих видань має попит у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

Які друковані видання читають сьогодні мешканці Костянтинівки

4 грудня 2023, 13:35 | Світ та людина, Дозвілля | Костянтинівка 4113
Поділитися:
Які друковані видання читають сьогодні мешканці Костянтинівки
Фото - автора

З початком повномасштабної війни вибір друкованих видань у Костянтинівці став невеликим. Перестали виходити газети «Знамя Індустрії» та «Провінція», немає обласних газет. Журналісти ZI вирішили дізнатися, що сьогодні у друкованому вигляді читають костянтинівці.

Як виявилося, популярністю користуються журнали з кросвордами та сканвордами. Коштують вони і 15, і 30, і 75 грн. залежно від товщини. За словами продавця Наталії, купують такі журнали мешканці громади різного віку.

А ось місцеві оголошення типу «купі-продай» та програму телепередач запитують старші люди, які для цієї мети не користуються інтернетом. Але таких видань у продажу немає. Серед газет пропонують лише дві – «Публіка» та «7-а»

Натомість у продажу на всіх ринках великий вибір календарів. І відривних настінних різного розміру, і як плакатів. Цей товар продають у багатьох місцях.

Хтось віддає перевагу православним календарям із новими датами християнських свят. Хтось перебирає плакати із символом року –Драконом.



Тут також смаки покупців розходяться. Одні обирають Дракона, який сидить на золотих злитках та пачках іноземної валюти.

«Комусь це здасться смішним, - посміхаючись, розповідає Світлана, - але я завжди купую календар із намальованими грошима. Вірю, що це приносить удачу та благополуччя моїй родині».

Інші шукають символ року в оточенні троянд, тюльпанів та хризантем. Свій вибір покупниця Оксана пояснила так: «Хочу цілий рік дивитися на позитивну картинку, а що може бути позитивнішим за квіти».

Продавець Галина розповіла, що календарі мають попит, і краще купити їх сьогодні, поки є вибір, перед новим роком його може і не бути.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ