Грошова допомога від Естонської ради: Як оформити жителям Донецької області | ZI.ua
Акция закончилась

Як жителям Костянтинівки та інших міст області оформити допомогу від Естонської ради

10 жовтня 2023, 18:06 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Маріуполь, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля 31431
Поділитися:
Як жителям Костянтинівки та інших міст області оформити допомогу від Естонської ради

Естонська рада у справах біженців надає багатоцільову грошову допомогу постраждалим від війни українцям – 3600 грн на одну людину протягом 3 місяців. Виплати будуть надходити на банківський рахунок. Звернутися можна через шість місяців після отримання попередньої виплати. 

Програма грошової допомоги розрахована на підтримку жителів в наступних областях: Запорізька, Донецька, Луганська, Харківська, Херсонська, Миколаївська. 

"Багатоцільова грошова допомога надається на основі оцінки домогосподарства на предмет відповідності соціально-економічним критеріям і критеріям уразливості", - відзначають у фонді. 

Рішення про попереднє схвалення заявки приймають на підставі інформації, яку заявник надасть в телефонній розмові з командою організації або через подачу онлайн-запиту. 

Подати заяву на отримання виплат можна: 

  1. по телефону 0-671-052-803 – для людей в зоні дії програми (з 9:00 до 12:00); 
  2. через запит на сайті – для людей, які проживають на тимчасово окупованих або територіях, деокупованих за останні 2 місяці.

Під час дзвінка слід натиснути кнопку відповідно до області, в якій проживає заявник: 

1 – Харківська, Донецька; 
2 – Запорізька, Луганська; 
3 – Херсонська, Миколаївська. 

Якщо звернення буде попередньо схвалено, номер телефону буде додано до бази даних. Тоді можна буде заповнити онлайн-форму. Заявник може запитати додаткову інформацію по електронній пошті. На сторінці сайту можна буде відстежити статус заявки. Після остаточного доказу на банківський рахунок прийде платіж. 

Якщо виявиться, що домогосподарство вже отримує аналогічну допомогу від іншого агентства або організації за той же період, його виключать з програми багатоцільовий грошової допомоги Естонського ради у справах біженців. 

Відзначається, що в майбутньому список вимог до одержувачів допомоги або цільові області можуть бути змінені і список категорій розширено.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ