В області залишилися працювати дві інфекційні лікарні, одна з них в Ко | ZI.ua
Акция закончилась

В області залишилися працювати дві інфекційні лікарні, одна з них в Костянтинівці

16 березня 2023, 18:10 | Офіційно | Костянтинівка, Мирноград 3030
Поділитися:
В області залишилися працювати дві інфекційні лікарні, одна з них в Костянтинівці
Инфекционная больница Константиновки

В Донецькій області все ще приймають пацієнтів інфекційні лікарні у Костянтинівці та Мирнограді. Також залишаються інфекційні відділення у п’яти населених пунктах області. Там, де небезпечно, медичні заклади вже закрились.

Про це повідомляє начальник департаменту стратегічного розвитку департаменту охорони здоров’я ДонОДА Олександр Педенко під час брифінгу.

До повномасштабного вторгнення на території Донецької області працювали опорні медичні заклади, де збирали на лікування людей хворих на COVID-19.

"Ці заклади залишились та продовжують працювати. Є дві інфекційні лікарні у Костянтинівці та Мирнограді. Також інфекційні відділення працюють у Краматорську, Слов’янську, Добропіллі, Селидовому, Новогродівці. Запаси ліків для госпіталізованих також є", — стверджує Олександр Педенко.

Працюють інфекційні відділення та заклади охорони здоров’я, які і працювали до відкритого вторгнення, та які залишаються на вільній території Донецької області. Це не стосується населених пунктів, які вважаються фронтовими.

"Обладнання вивезли з бахмутської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування та Донецького обласного центру контролю та профілактики хвороб у Краматорську та Торецьку", — додав Олександр Педенко.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі