На Донеччині троє поранених за добу | ZI.ua
Акция закончилась

В Іллінівській громаді пошкоджено 16 будинків: Обстріли області за добу

9 травня 2024, 10:26 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 1095
Поділитися:
В Іллінівській громаді пошкоджено 16 будинків: Обстріли області за добу

За 8 травня внаслідок обстрілів поранення отримали троє мешканців Донецької області: 2 у Красногорівці та 1 у Петрівці, повідомив начальник обласної адміністрації Вадим Філашкін.

Під обстріли потрапили громади у трьох районах області. ДонОВА та поліція публікують докладне зведення за добу.

Покровський район. У Красногорівці поранено 2 людей. У Кураховому та Гострому пошкоджено адмінбудівлі, у Гірнику — 2 приватні будинки. Обстріляно околиці Селидового. 

Краматорський район. В ніч на 9 травня російські війська атакували Лиман – тип озброєння встановлюється. За попередніми даними, люди не постраждали. Руйнувань зазнали 3 багатоквартирні та 19 приватних будинків, об’єкти соціальної інфраструктури, автомобілі, газопровід.

Обстріляно околиці Костянтинівської та Миколаївської громад.

В Іллінівській громаді пошкоджено 15 будинків у Старій Миколаївці та 1 у Зорі. У поліції додали, що росіяни скинули на Іллінівську громаду три керовані авіабомби «КАБ-250», били і з артилерії. Крім будинків пошкоджено автомобілі, ЛЕП, газопровід. 

З РСЗВ «Ураган» накрили Рай-Олександрівку – пошкоджено приватний будинок, автомобіль.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 багатоповерхівки і 5 приватних будинків. У Залізному Торецької громади пошкоджено 2 будинки, ще 1 — у Серебрянці Сіверської громади.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ