Сімейна пара у Костянтинівці піклується про тварин із зруйнованих міст | ZI.ua
Акция закончилась

У притулку тварин Костянтинівки понад 30 собак та близько 50 котів

6 травня 2024, 14:53 | Світ та людина, Милосердя | Костянтинівка 2196
Поділитися:
У притулку тварин Костянтинівки понад 30 собак та близько 50 котів

У Костянтинівці місцеве подружжя дбає про більш ніж 80 собак і котів, які залишилися без господарів через бойові дії, повідомили у прес-службі поліції.

"Займатися порятунком безпритульних тварин Олена та її чоловік почали кілька років тому. У своєму приватному домоволодінні на околиці Костянтинівки вони збудували вольєри для пухнастих знайд, місця для годування та купання. 


З початком повномасштабної війни вихованців у притулку значно побільшало. Нині тут проживає понад 30 собак та близько 50 кішок. Ще недавно ці тварини були домашніми улюбленцями мешканців Авдіївки, Бахмута, Часового Яру, а зараз їх доставляють сюди наляканими та пораненими", - йдеться у повідомленні. 

Тварини отримують необхідне лікування та догляд. При можливості тварин за допомогою волонтерів евакуюють до більш безпечних регіонів України, де вони знаходять новий дім.


"Співробітники поліції Костянтинівки передали для вихованців харчування та ліки. Допомогу також надають волонтерські та міжнародні організації, військові. Навіть у безпосередній близькості від фронту, під щоденним обстрілом українці всі разом намагаються врятувати життя тварин", - додали правоохоронці.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ