У Краматорську патрульні влаштували гонитву за нетверезим винуватцем аварії | ZI.ua
Акция закончилась

У Краматорську нетверезий винуватець ДТП намагався втекти від патрульних, його зупинив дорожній знак

28 квітня 2024, 12:11 | Надзвичайні події | Краматорськ 813
Поділитися:
У Краматорську нетверезий винуватець ДТП намагався втекти від патрульних, його зупинив дорожній знак

Патрульним Краматорську довелося влаштувати погоню за водієм, який втік із місця ДТП.

Поліцейські отримали виклик про аварію на вулиці Тріумфальній. Автомобіль Chery Tiggo не дотримувався безпечної дистанції і зіткнувся з транспортним засобом HONDA, після чого залишив місце події. Водій авто HONDA передав інформацію про зниклий автомобіль патрульним, а ті — іншим екіпажам Краматорська. 

"Пізніше поліцейські помітили схоже за описом авто з відповідними механічними пошкодженнями та відсутніми номерними знаками. На вимогу співробітників поліції зупинитись водій не реагував. Навпаки, прискорився та намагався зникнути. Зупинив автомобіль дорожній знак на вулиці Елеваторній: водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, зніс дорожній знак та вимушено зупинився", - повідомили патрульні.

За кермом перебував 34-річний громадянин із ознаками алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти освідування, яке підтвердило його нетверезий стан. У результаті чоловік отримав два протоколи за вчинення ДТП, протокол за залишення місця ДТП, протокол за невиконання вимоги про зупинку, протокол за керування у стані сп'яніння та постанову за керування чи експлуатацію транспортного засобу без номерного знака. 

Від керування автомобілем чоловіка відсторонили.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ