Донецькоблгаз опублікував результати своєї роботи у регіоні за останній тиждень | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці виявили п'ять випадків самовільного підключення до газу протягом тижня

29 квітня 2024, 15:09 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 1167
Поділитися:
У Костянтинівці виявили п'ять випадків самовільного підключення до газу протягом тижня

Донецькоблгаз опублікував результати своєї роботи у регіоні за останній тиждень. Газовики ліквідували пошкодження мереж внаслідок обстрілу, а також відновлювали газопостачання тим, хто був тимчасово без газу.

Костянтинівське УГХ 

У Костянтинівці було виявлено 2 пошкодження системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили тимчасове відключення 121 абонента. Наразі доступ до газу відновлено до 116 абонентів. Зокрема, фахівці виконали роботи з реконструкції пошкодженої ділянки підземного газопроводу у надземне положення. Відновлено газопостачання до 116 квартир, які на період проведення робіт були тимчасово без газу.

Внаслідок ворожих обстрілів без газу опинилися село Тарасівка (77 абонентів) та село Новооленівка (46 абонентів). Також було виявлено пошкодження газових мереж в Іванопіллі. 

Слов'янське УГХ 

У Слов'янську було виявлено 1 пошкодження системи газопостачання, яке виникло внаслідок бойових дій. Крім цього, внаслідок аварійної ситуації, пов'язаної з газом, у місті тимчасово відключено 5 абонентів. За зверненнями споживачів відновлено доступ до газу 1 абонента у Слов'янську та 3 - у Миколаївці. 

У деокупованому Лимані вдалося відновити газопостачання до 7 абонентів. Після ремонтних робіт по усуненню витоків газу на відключаючих пристроях доступ до газу поновлено до 167 абонентів. Виконано реконструкцію газової мережі з винесенням лічильника на межу балансової належності. Мобільна бригада абоновідділу надала професійні консультації 29 абонентам у Миколаївці та 18 абонентам у с. Новоселівка. 

Краматорське УГХ 

У Краматорську та Дружківці виявлено та ліквідовано пошкодження системи газопостачання, що виникли внаслідок бойових дій. Крім цього, у Дружківці внаслідок аварійної ситуації, пов'язаної з газом, тимчасово було відключено 11 абонентів. Наразі доступ до газу відновлено до 9 абонентів. 

У Краматорську відновлено газопостачання до 180 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. За зверненнями споживачів відновлено газопостачання до 4 абонентів. Виконано 153 ремонтні заявки. Після ремонтів на фланцевих з'єднаннях відновлено доступ до газу до 200 квартир. 

Красноармійське УГХ 

У м. Українськ газовики замінили 4 метри газопроводу, який було пошкоджено внаслідок обстрілу. У Покровську виконано ремонтні роботи із заміни 11 метрів газопроводу та 2 опор. Відновлено газопостачання до 141 абонента, які на період проведення робіт були тимчасово без газу. Газовики усунули понад 14 витоків газу, виявивши їх за допомогою приладу "RMLD". Відновлено газопостачання до 27 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Відпрацьовано 13 ремонтних заявок. Відремонтовано 4 опори газопроводів. Виконано ТО запірної арматури у кількості 13 од. 

За кошти населення продовжуються роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів. 

За минулий тиждень працівниками Донецькоблгазу складено 23 акти про несанкціоноване підключення до газу:

  • Слов'янськ - 7
  • Краматорськ - 4
  • Костянтинівка - 5
  • Дружківка - 7. 

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ