Заяву на продовження виплат переселенці можуть подати до 31 березня | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівському УСВП нагадали переселенцям про подання заяви на продовження виплат

13 березня 2024, 12:01 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 11325
Поділитися:
У Костянтинівському УСВП нагадали переселенцям про подання заяви на продовження виплат
Фото - автора

За даними Костянтинівського УСВП на 12 березня, заяву на продовження виплат написали лише 115 переселенців громади. В управлінні нагадали, кому із ВПО також зможуть продовжити виплати ще на 6 місяців після подання нової заяви до 31 березня.

Умова продовження виплат на наступні 6 місяців за зверненням – розмір доходу в таких сім'ях не повинен перевищувати 9 444 грн на одну особу.

У складі сім'ї є непрацююча особа працездатного віку:

-здійснююча догляд за дитиною до 14 років, або в сім'ї виховується троє та більше дітей віком до 18 років;

- яка зареєстрована у центрі зайнятості та у складі сім'ї є діти, які відвідують заклади дошкільної освіти або навчаються.

Допомога за заявою буде продовжена і сім'ям, один із членів яких доглядає особу з інвалідністю І групи. Або за особою з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. А також - особою старше 80 років або дитиною з інвалідністю до 18 років або тяжко хворою дитиною.

Продовжать виплати малолітнім дітям, які прибули без супроводу батьків, та вагітним жінкам (починаючи з 30 тижнів вагітності).

Допомога буде продовжена сім'ям, у яких працездатні особи працевлаштувалися, зареєструвалися як підприємці та розпочали діяльність. Або отримали мікрогрант створення чи розвиток власного бізнесу чи ваучер навчання протягом 6 місяців перед зверненням. І якщо у складі сім'ї є діти віком до 14 років.

Продовжать виплачувати допомогу сім'ям, у яких працездатна особа на дату звернення зареєструвалася у центрі зайнятості та в сім'ї є діти, які навчаються у школах/вузах.

А також громадянам, які втратили працездатність, але не мають права на пенсію та/або одержують ДСД, згідно із законодавчими документами.

Заяви в УСВП приймають щодня з понеділка до п'ятниці протягом робочого дня.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ