Борг за воду мешканців громади перевищив 27.5 млн. грн | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівському ПУВКГ просять споживачів передати свідчення лічильника та погасити заборгованість

25 квітня 2024, 12:08 | ЖКГ | Костянтинівка 1392
Поділитися:
У Костянтинівському ПУВКГ просять споживачів передати свідчення лічильника та погасити заборгованість
Фото из открытых источников

За даними міськводоканалу, жителі Костянтинівської громади заборгували за воду понад 27,5 млн. грн. Тим не менш, вода в більшості районів громади йде за точним графіком. І навіть під час виконання ремонтних робіт немає тривалих перерв у її подачі.

Тож у міськводоканалі просять костянтинівців наскільки можна погасити заборгованість для стабільної роботи міського комунального підприємства. Адже тарифи на воду не підвищувалися вже кілька років і залишаються доступними споживачам.

А сьогодні, 25 квітня, вже можна передавати показання приладу обліку води за місяць. Для передачі данних цього місяця є чотири дні: четвер та п'ятниця, 25 та 26 квітня, а потім понеділок та вівторок, 29 та 30 квітня..

Приймуть данні водяного лічильника телефоном: 095-011-16-14, з 8:00 до 14:00. Це номер служби реалізації підприємства, яким також можна дізнатися про наявну заборгованість за використану воду.

Показання лічильника у міськводоканалі просять повідомляти і мешканців громади, які тимчасово виїхали з її території. Це допоможе уникнути зайвих нарахувань під час оплати за послугу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ