Як взяти участь у новій творчій акції від Донецької обласної адміністрації | ZI.ua
Акция закончилась

Стартувала нова творча акція від Донецької обласної адміністрації

16 травня 2023, 11:48 | Світ та людина, Творчість 8379
Поділитися:
Стартувала нова творча акція від Донецької обласної адміністрації

До Дня слов'янської писемності і культури Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації проводить творчий конкурс. Як до нього долучитись, читайте нижче.

Щороку 24 травня в Україні відзначають День слов'янської писемності і культури. Цього дня вшановують братів-подвижників Кирила та Мефодія, які дали слов’янському світу алфавіт, заклавши тим самим основи церковнослов’янської писемності та фундамент усіх слов’янських літератур.

У кожній культурі мова є безцінним надбанням людства, дзеркалом, яке відображає душу народу, його історію, звичаї, уподобання. Саме тому управління культури і туризму облдержадміністрації та Донецька обласна бібліотека для дітей оголошують регіональну акцію: «Мова і культура – то душа і тіло»!

Умови надзвичайно прості:

- намалювати або сфотографувати, або створити плакат у фоторедакторі, який розкриває тему свята;

- з 16 до 20 травня 2023 року надіслати свою роботу на електронну адресу: [email protected]

Публікація матеріалів буде здійснюватися з 23 по 27 травня 2023 року включно на сторінках соцмережі «Фейсбук» обласної бібліотеки для дітей та управління культури і туризму облдержадміністрації. Усім учасникам заходу будуть видані сертифікати.

Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації запрошує доєднатися до акції заклади культури, освіти, гуманітарні хаби Донеччини, які діють на території інших областей, молодіжні центри та всіх, хто забажає освідчитись у любові до рідної української мови і вкотре належно вшанувати її.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі