Є поранені через обстріли 11 населених пунктів Донеччини | ZI.ua
Акция закончилась

Російські війська обстріляли 11 населених пунктів Донеччини – є поранені

20 березня 2024, 10:26 | Надзвичайні події 771
Поділитися:
Російські війська обстріляли 11 населених пунктів Донеччини – є поранені

Ворог завдав 1 731 удар по області, з них 12 – по житловому сектору. Гучно було в містах Краматорськ, Селидове, селищі Нью-Йорк, селах Архангельське, Крива Лука, Максимільянівка, Нетайлове, Новобахмутівка,  Новоселівка Перша, Рідкодуб, Романівка. Пошкоджено 66 цивільних об’єктів – 49 житлових будинків, 13 автомобілів, гараж і господарчі споруди. Про це повідомила прес-служба Нацполіції у донецькій області.

З артилерії окупанти атакували Нью-Йорк – поранили людину, пошкодили 20 приватних осель і 4 авто. По Селидовому Росія вдарила двома ракетами «С-300». Поранень зазнали четверо літніх мешканців, пошкоджено 24 приватних будинки та 4 автомобілі.

Внаслідок обстрілів з реактивної артилерії у Романівці постраждали три домівки, в Рідкодубі – дві. Краматорськ зазнав удару з РСЗВ «Смерч» – пошкоджено 5 цивільних авто.

Про оперативну ситуацію по області станом на ранок 20 березня також доповіли в Донецькій ОВА.

Покровський район. У Новобахмутівці Очеретинської громади зруйновано 3 будинки. У Красногорівці повторно пошкоджена п'ятиповерхівка.

Краматорський район. У Лиманській громаді пошкоджено 5 будинків: 3 у Зарічному і 2 у Рідкодубі. У Романівці Іллінівської громади пошкоджено 5 будинків. В зоні ураження — житлова забудова у Предтечиному і Миколаївці Костянтинівської громади. У Краматорську ракетного удару зазнала промзона.

Бахмутський район. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено 6 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 будинки, у Сіверську — 1 будинок. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка і Федорівка, у Званівській — Переїзне і Верхньокам'янське.

Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 706 осіб, у тому числі 62 дитини.











Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ