У Костянтинівці виявили 9 випадків незаконного підключення до газу | ZI.ua
Акция закончилась

Протягом тижня на газових мережах Костянтинівки виявлено 13 пошкоджень

15 квітня 2024, 18:19 | ЖКГ | Костянтинівка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 1059
Поділитися:
Протягом тижня на газових мережах Костянтинівки виявлено 13 пошкоджень

Донецькоблгаз повідомляє про проведені роботи за останній тиждень у містах Донецької області.

Костянтинівське УГГ

Протягом тижня на газових мережах Костянтинівки виявлено 13 пошкоджень, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили за собою відключення 81 абонента.

Крім цього, пошкодження системи газопостачання були зафіксовані у с. Новооленівка, с. Яблунівка та с. Зоря (зруйновано один будинок з подальшим його відключенням від системи газопостачання). Фахівцям міськгазу після аварійно-відновлювальних робіт вдалося відновити газопостачання до 17 абонентів, які були тимчасово без газу внаслідок бойових дій.

В ході ліквідації обстрілів на газових мережах фахівці Костянтинівського УГГ замінили ділянки газопроводу довжиною 9,5 метрів.

Слов'янське УГГ

У Слов’янську було виявлено 7 пошкоджень газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій. За зверненнями споживачів вдалося відновити газопостачання до 5 абонентів.

У Лимані газовики виявили 1 пошкодження системи газопостачання, яке виникло внаслідок бойових дій. Крім того, аварійною бригадою було зафіксовано в Лимані аварійну ситуацію, не пов’язану з бойовими діями.

Водночас, на деокупованих територіях вдалося відновити газопостачання до:

- 14 абонентів у Лимані;
- 1 абонента у Рубцях;
- 1 абонента у Яцьківці;
- 4 абонентів у Дробишевому.

Протягом тижня газовики відпрацювали 34 ремонтних заявки. Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 29 абонентам у м. Миколаївка.


Краматорське УГГ

У Краматорську наслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово було відключено 5 абонентів. Крім того, внаслідок самовільного втручання в систему газопостачання вода потрапила у газові мережі багатоповерхового будинку. 5 абонентів залишились без газу. 

Протягом тижня за зверненнями споживачів газовики відновили газопостачання до 5 абонентів. Відпрацьовано 120 ремонтних заявок. Виконано заміну ділянки газопроводу. Відновлено газопостачання до 190 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 160 квартир.

У Дружківці минулого тижня виявлено 2 пошкодження газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій. Крім того, у місті внаслідок аварійних ситуацій, пов’язаних з газом, тимчасово було відключено 32 абоненти. Нині доступ до газу відновлено до 19 абонентів.


Красноармійське УГГ

У Мирнограді за зверненням споживача газовики відновили газопостачання до 1 абонента. Продовжуються відновлювальні роботи споруди газорозподільчого пункту у м. Покровськ, який зазнав пошкоджень внаслідок обстрілу. Відновлено газопостачання до 22 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Відпрацьовано 3 ремонтних заявки. Відремонтовано 13 опор газопроводу. Виконано ТО запірної арматури у кількості 50 од.

За кошти населення тривають роботи з перевірки димових та вентиляційних каналів.

Триває робота з виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 20 актів про порушення:

Слов'янськ — 2, 
Краматорськ — 5, 
Костянтинівка — 9, 
Дружківка — 4.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, у результаті чого будуть прийняті рішення про донарахування необлікованих обсягів споживання природного газу.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ